≫ 

Ruska boginja se pojavila u kupaćem kao sirena: Svi su gledali u nju dok dominira u bazenu

Julija Jefimova je jedan od glavnih favorita u trci na 100 metara prsno, gde je pre pet godina u Riju bila srebrna

  • 8
Julija Jefimova Foto: Instagram / pryanya93

Ruska plivačica i najlepša takmičarka na Olimpijskim igrama u Tokiju, Julija Jefimova uspela je da se kvalifikuje u polufinale trke 50 metara leđno sa vremenom od 1:06.79.

Julija dolazi iz Rusije, a bez premca se može reći da su Ruskinje jedne od najlepših takmičarki na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Ona je uspela s vremenom od 1:06:21 da zauzme osmo mesto u konačnom plasmanu, te ćemo je ponovo gledati u polufinalnoj trci.

Podsetimo, Jefimova se takmičila i u Riju, gde je došla do srebrne medalje iza Amerikanke Lili King. A njih dve će voditi veliku bitku i u Tokiju, jer je Lili King uspela da se kvalifikuje u polufinale s trećim najboljim vremenom koje je iznosilo 1:05:55.

Ipak, pre pet godina u Riju, Amerikanka se neprofesionalno ponela prema Ruskinji, pošto je odbila da joj čestita na podijumu zbog tada velike afere ruskih sportista, kojima je bilo zabranjeno da se takmiče pod zastavom Rusije, jer je otkrivena velika doping afera u Rusiji.

- Ne volim nekoga ko vara - rekla je medijima Lili King tada, uz nepristojne gestove ka Juliji, koja je završila uplakana sama na postolju pognute glave, dok joj je publika zviždala.

Video: Samo da je vako svaki dan: Spremali smo priču o Novaku, kad ono dve medalje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    25. jul 2021 | 15:32

    Volim ruskinje, one i srpkinje najlepše na svetu

  • Oki

    25. jul 2021 | 15:57

    Amerikanci da pričaku o varanju i dopingu... Na na tome su i stvoreni.... Prevara, droga, otimanje itd itd. Ovo je lepotica..... Ane naše hurikane... Majka priroda

  • Vauu

    25. jul 2021 | 13:20

    Cuj boginja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA