≫ 

Srbija dobija pojačanje na OI: Jedna od naših najlepših sportistkinja stiže u Tokio

Kajakaši i atletičari stižu kasnije u odnosu na ostatak delegacije koja je već u Japanu

  • 5
Milica Starović Foto: Instagram.com/starovicmilica

Srpska atletska i kajak reprezentacija krenuće put Tokija u ponedeljak u popodnevnim čavosima. Oni na Olimpijske igre stižu kasnije u odnosu na ostatak delegacije, koja je uveliko u Olimpijskom selu, od čega se mnogi već takmiče.

Razlog za nešto kasniji dolazak, je to što takmičenja kajakaša i atletičara počinju tek druge nedelje igara. I kajakašku i atletsku reprezentaciju predstavljaće po tri takmičara. Od atletičara tu su Ivana Španović, kao i bacači kugle Asmir Kolašinac i Armin Sinančević.

Kada su kajajaši u pitanju, tu su Milica Novaković, Bojan Zdelar i Strahinja Stefanović. Svako od njih je motivisan da u Tokiju ostvari najbolje moguće rezultate.

Ovo pojačanje srpskog tima značiće u smislu borbe za medalje, ali će Ivana i Milica kao jedne od najlepših srpskih sportistkinja dodatno pojačati naš tim po lepoti.

Milica je nedavno promenila prezime, kada se udala za hrvatskog kajakaša Antuna Novakovića, ali on nije uspeo da se kvalifikije za Olimpijske igre, tako da će Milica u Tokiju biti bez "jače polovine".

Milica će se takmičiti u disciplinama na 200 i 500 metara, a kako kaže, sve je moguće ukoliko se domogne finala.

- Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama mogu da učestvuju po dve posade iz jedne zemlje. Samim tim to menja strukturu takmičenja. Prijavljeno je više takmičarki nego ikada u disciplini jednoseda na 500 metara. Mislim da će biti teže izboriti finale, a u finalu kao i na svakom takmičenju bilo to evropsko ili svetsko prvenstvo, kao i na svakom velikom šampionatu mi uvek kažemo da je sve moguće. Biće teže zbog toga, verovatno, ali izborićemo se nekako svim silama - naglaslila je Milica.

Pogledaje neke od njenih fotografija:

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    26. jul 2021 | 14:21

    I ova zavrljila usta nažalost

  • Buca

    26. jul 2021 | 14:20

    Kako trije atleticara kad ih je petero,zaboravil8 ste koplje i disk dve divne atleticarke

  • amerika

    26. jul 2021 | 19:42

    Ne dolazi za biranje za mis, nego da se bori za medalju, lepota ne pobedjuje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA