Dončić se našalio na Đokovićev račun: "Mislim da se on najviše fotografiše u olimpijskom selu"

Slovenac je bio i više nego raspoložen posle istorijske partije protiv Argentine

  • 2
Luka Dončić Foto: AP/Tanjug

Bio je Luka Dončić veoma blizu da se upiše u istoriju Olimpijskih igara i postane igrač koji je postigao najviše poena na jednoj olimpijskoj utakmici. Taj rekord je ipak i dalje u vlasništvu Oskara Šmita iz Brazila sa 55 poena, pošto je Slovenac "zastao" na 48 poena, kada ga je selektor izvadio napolje.

Iako je sve delovalo kao prava rapsodija za Slovence protiv Argentine u velikoj pobedi (100:118), najbolji košarkaš ove reprezentacije ističe da su Argentinci dali sve da im otežaju taj posao.

- Argentina je odličan tim. Bilo je teško, jer su igrali veoma dobro u odbrani. Ali spremili smo se na adekvatan način i odigrali ekstremno dobro. Bili smo čvrsti u defanzivi, igrali smo dobro u napadu. Prvi meč na Olimpijskim igrama je iza nas, velika pobeda i osećamo se posebno - rekao je Dončić odmah posle utakmice.

Kaže da ga rekord koji je mogao da obori na današnjem meču ne zanima mnogo i da je igrao isključivo za reprezentaciju i pobedu.

- Veoma je poseban dan za Sloveniju. Ne interesuju me rekordi, želeli smo pobedu i po to smo došli - rekao je Luka.

Mnogi Luku Dončića smatraju za jednu od najvećih zvezda Olimpijskih igara zajedno sa našim Novakom Đokovićem. I jedan i drugi privlače ogromnu pažnju u olimpijskom selu. Ali Slovenac kaže da je naš najbolji teniser ipak za pedalj ispred.

- Volim to što sam zvezda ovih Olimpijskih igara. Osećam se dobro. Mnogo se fotografišem u olimpijskom selu, naravno, mogao bih i više, ali mislim da je lik sa najviše slika na ovim Igrama Novak Đoković - našalio se Dončić.

Video: Šolja u Tokiju košta 7.500, a koliko će nas koštati poraz od Španaca?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darex

    26. jul 2021 | 15:15

    Igrali dobro u odbrani!? Kako bi tek bilo da nisu igrali dobro u odbrani...

  • Biolog

    26. jul 2021 | 22:16

    Luka,nadam se da si svestan od koga si genetskog materijala napravljen i kom rodu pripadas!☝️☝️☝️ Najbolji si na svetu a to dolazi iz Srbije-Kraljevo!!!☝️☝️☝️🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA