≫ 

Srpski basketaši: Cilj je da pobedimo sve do kraja

Srpski basketaši u poslednjem kolu grupne faze igraju sutra protiv Rusije (11 sati), a polufinale i finale su na programu u sredu.

  • 0

Reprezentacija Srbije u basketu 3X3 plasirala se u polufinale Olimpijskih igara, nakon što je danas u utakmici šestog kola grupne faze savladala Letoniju 22:16.

Ranije danas, Srbija je savladala Japan 21:11 i sa skorom 6-0, kao prvoplasirana iz grupe, prošla u polufinale..

Srpski tim, u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Mihailo Vasić i Aleksandar Ratkov, sutra u poslednjem kolu igra protiv Rusije (11 sati).

- Najvažnije je da smo u polufinalu, plan ostvarujemo, a želja nam je da pobedimo sve utakmice do kraja - poručili su srpski basketaši Dusan Domović Bulut i Dejan Majstorović.

Srbija je, nakon današnjih pobeda protiv Japana i Letonije, obezbedila plasman u polufinale Olimpijskih igara, izvesno kao prvoplasirana jer je jedina neporažena ekipa na turniru sa skorom 6-0.

- Najvažnije je da smo u polufinalu. Ova ekipa je tek dva meseca zajedno, polako se uigravamo, pre toga smo bili rivali, sad smo zajedno. Idemo da pobedimo sve do kraja - rekao je Bulut novinarima u Tokiju.

Majstorović je takođe istakao da je cilj da se dobiju sva tri meča do kraja.

- Loše sam krenuo ovaj meč protiv Letonije, ali posle smo zaigrali dobru odbranu i otvorilo se. Sa njima je uvek teško, nema opuštanja ni kad je 20:10. Plan je bio da odemo direktno u polufinale, znači utakmica manje, ali želja je da dobijemo sve do kraja - istakao je Majstorović.

Video: Teo nam je priznao zašto je šutirao sa 9 metara: Kako se dogodila ona trojka preko Garbahose!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA