Ovakav servis nikada ranije niste videli: Italijani poslali loptu nebu pod oblake i šokirali rivale

Možda ćemo ovo gledati i češće u budućnosti?

  • 0
Servis čekić OI Foto: Twitter / Printscreen

Odbojka bez sumnje predstavlja jedan od glavnih sportova na ovim Olimpijskim igrama, a svakako je jedan od atraktivnijih. Mnogi se i dalje podsećaju onog poena naše reprezentacije iz Sindeja 2000. godine, a nove generacije se trude da ih nadmaše u svakom smislu.

Jedan od interesantnijih poteza dosadašnjeg toka turnira u Tokiju stiže upravo od domaćina. Japanci su fantastično servirali i u jednom momentu dobili su priliku da iz kontre dodatno uvećaju svoju prednost u četvrtom setu. Lopta je prvo došla do Sekite, koji je prstima prosledio do svog saigrača Takahašija za kojeg se činilo da želi da poentira iz poslednje linije. Međutim, samo je elegantno u poslednjem trenutku podigao do Išikave, koji je "zakucao ekser" u polje Kanađana.

A ako to nije dovoljno, onda je bolje da pogledate potez sa meča u odbojci na pesku između Karambule i Rosija protiv Giba i Burnija. Pri rezultatu 19:19, kada je drama bila na vrhuncu (set se igra do 21), Karambula je rešio da pokuša nešto nikad ranije viđeno u televizijskom prenosu.

Umesto da servira kako to inače svi čine, "odradio" je čuveni čekić, ali na potpuno neverovatan način. Lopta je letela visoko u nebo i samo je odjednom počela da propada. Kao da je Italijan hteo da zaslepi protivnike, koji su morali da pogledaju ka reflektorima ne bi li videli u kojem smeru ide lopta.

Uostalom, pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Video: U Tokiju se ori Ti moje zlato: Srpske odbojkašice se za utakmicu spremale uz hit Milice Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA