≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brutalni mišići, voli četnike, veliki Delija: Ko je dečko Milice Mandić zbog kojeg joj zavide žene?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milica Mandić je srpska heroina četvrtog dana Olimpijskih igara, pošto je osigurala novi medalju za našu zemlju

Marko Đurić Milica Mandić Foto: Instagram.com/hejmarebatice

Milica Mandić je napravila veliki uspeh, pošto je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, što je njeno drugo zlato u karijeri sa najvažnije sportske smotre, pošto je bila najbolja i u Londonu 2012. godine.

Milica je bila sigurna u svoje tri borbe i uspela je da stigne do odlučujuće bitke, u finalu bila bolja i od Korejke Li Dabin sa 10:7.

Mandićevoj je ovo bila i poslednja borba u karijeri, pošto je najavila kraj karijere posle Olimpijskih igara u Tokiju, u želji da se sa medaljom sa najvažnijeg takmičenja oprosti od tekvondoa i posveti se drugim životnim aspektima.

Ljubav je svakako jedan od njenih najvažnijih prioriteta. Ona je već osam godina u vezi sa Markom Đuričićem, koji je takođe tekvondoista. Oni su se i upoznali tako što su zajedno trenirali u tekvondo klubu Galeb, kod čuvenog trenera Dragana Galeta Jovića.

Milica je pre tri godine izgovorila "da" svom izabraniku, a nakon što završi karijeru posvetiće se svom privatnom životu.

Ljubav između Milice i Marka planula je na prvi pogled, a on je njena najveća podrška tokom karijere.

- Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta.

- Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - rekla je Milica svojevremeno.


Milica je jedna od najlepših srpskih sportistkinja, o čemu svedoče i njene privatne fotografije. Ali, koliko muškarci zavide Marku na tome što je osvojio Milicu, toliko i njoj zavide žene zbog Markovog izgleda.

On redovno trenira, a rezultat toga su i moćni mišići koje često pokazuje na svom Instagram profilu. Pored toga, veliki je Srbin, koji propagira borbu za Kosovo, a ljubitelj je i četničkog pokreta, pa se i slikao sa karakterističnom šubarom sa kokardom, koju su svojevremeno nosili četnici.

Takođe je i veliki navijač Crvene zvezde čije utakmice  posećuje, ali mu tu Milica ne pravi društvo, pošto je ona velika navijačica Partizana.

Pogledajte i neke od njegovih fotografija:

Video: Njena druga, naša treća: Milica carica, vratila u finale posle 9 godina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    27. jul 2021 | 11:34

    Овај се издеформисао од стероида!

  • Anchy

    27. jul 2021 | 11:43

    Hhahaa lik je smesan, na cemu da zavidimo tacno ?

  • Aleksandar

    27. jul 2021 | 12:15

    Kad god pogledam ovakve slike i lobanje pomazim svoj pivski stomak i šapnem mu " ne dam ja tebe nikom"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA