≫ 

Ovo je baš bolelo: Sudija prelazio "van pešačkog", pa "stradao" posle žestokog sudara sa biciklistom

Nepromišljen potez jednog od arbitara trke umalo se nije završio sa daleko većim posledicama

  • 1
biciklista sudar

Foto: twitter/niekkimmann

Samo jedan krajnje neinteligentan potez jednog od sudija takmičenja "BMX" biciklima u Tokiju mogao je skupo da košta i njega i holandskog takmičara Nieka Kimana.

Pomenuti sudija je usred trke brzinaca dvotočkaša pomislio da bi bilo pametno preći na drugi deo staze, iz nekog razloga je želeo da promeni poziciju, ali je jednostavno promašio u proceni situacije - i izazvao žestok sudar na samoj traci.

Holandski biciklista, bivši svetski prvak, se u punoj brzini zakucao u sudiju i obojica su koji trenutak posle ležali na stazi.

Čini se da je stariji gospodin, pomenuti arbitar, gore prošao pošto je duže ležao od mlađeg takmičara, koji je, čim je video sudiju kako se previja i leži, ustao i prišao mu da vidi da li je sve u redu.

Obojica su prošla bez ozbiljnijih povreda, osim što su malo ugruvani, čime im je ugrožen nastavak takmičenja. Kimanu je, kaže i sam, koleno blago otečeno međutim poručio je svojim pratiocima da će "stisnuti zube" i biti na startu naredne trke.

Za sudiju se ne zna u kom je stanju, verovatno će u nekim narednim trkama biti na poziciji, s tom razlikom da će verovatno triput pogledati kad bude poželeo da pređe stazu dok traje jurnjava.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA