≫ 

Majstorović utučen nakon debakla u polufinalu: "Nikad nismo izgubili ovako u životu"

Nakon šokantnog poraza u polufinalu, Srbija će pokušati da dođe do bronze

  • 5
Dejan Majstorovic, basket 3x3

Foto: Tanjug/AP

Basketaše Srbije očekuje meč za bronzanu medalju protiv Belgije na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su nešto ranije u toku dana iznenađujuće poraženi od Rusije sa 21:10.

Sve je izgledalo kao san za reprezentaciju Srbije u basketu, grupna faza i skor od 7:0 su obećavali mnogo, međutim, Rusija nije smatrala tako.

Jedan od tragičara polufinalnog meča je i najiskusniji basketaš u timu, Dejan Majstorović, koji je šutirao nestvarno loše za dva poena (0/7), a postigao je tek jedan poen iz igre i to sa linije penala.

- Ne znam šta bih rekao, razočaravajuće, težak poraz. Nikad nismo izgubili ovako u životu - izjavio je Majstorović nakon meča, a potom nastavio.

- Imali su više želje, energije, sve su pogodili, mi nismo ništa. Odbrana je bila katastrofalna. Moramo da pokušamo da uzmemo bronzu - zaključio je Majstorović.

Podsetimo, meč za treće mesto je na programu od 14:15.

Video: Basket 3x3 objašnjen do detalja: Ko zove izmene, ko menja taktiku i zašto kidamo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    28. jul 2021 | 12:43

    Smatram da ste visoko poleteli posle 7 vezanih pobeda i da ste u glavama vec bili u finalu! Nema veze momci, uzmite nam i bronzu, bitna je medalja!

  • Dak

    28. jul 2021 | 13:05

    Jbg nas mentalitet.Previse su se opustili i eto...

  • Ajde

    28. jul 2021 | 13:19

    Izađi i bori se pa i 4.mesto ti niko neće zameriti.Teško je da se igra "za treće" posle onakvog poraza.Samo hrabro o bronza je naša.Živela Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA