Bulut: Iskočili bismo iz aviona da smo izgubili! Idem u SAD, već sam izgubio 30 % ugovora zbog OI

Najbolji sprski basketaš već u četvrtak kreće za Ameriku

  • 12
Reprezentacija Srbije u basketu, Srbija, basket 3x3, 3 na 3, Olimpijske igre, Tokio 2020 Foto: Tanjug/AP

Dušan Domović Bulut, najbolji srpski basketaš, razgovarao ej sa srpskim novinarima u Tokiju, posle osvojene bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

Iako su ih mnogi videli sa zlatnim odličjem, Bulkut i ekipa su u polufinalu poraženi od Rusije - da bi nekoliko sati kasnije savladali Belgiju za medalju.

- Ništa nismo rekli jedan drugom, znali smo da smo uprskali... Velika je razlika između četvrtog i trećeg mesta. Da je na meču za bronzu krenulo nešto po zlu verovatno bismo se poubijali međusobno, sa njima i sa publikom i sa svima. Tu je bilo krećemo za treće mesto, ako ne pobedimo, oni bi verovatno u povratku skočili iz aviona, jer se ja ne vraćam u Srbiju. To je bio mentalitet i mislim da je upalio - rekao je Bulut, a prenosi "Mozzartsport" i dodao:

- Skupljeni smo kao grupa individualaca koji su veoma kvalitetni, koji imaju dobar karakter za pobede, za težinu dresa koji treba da se nosi na ovim takmičenjima. Falila je neka vrsta uigranosti, neke taktičke stvari, koje nismo stigli da uradimo. Da kad sve stane i kad ništa ne ide da imamo dve, tri akcije da damo neki lak poen, da izvučemo neki lak faul, da im prekinemo momentum. To se nije desilo, ostali smo paralisani protiv Rusa. Ostali smo nekoliko puta sami, promašili zicer, trojku... Nismo stigli da se priključimo, posle toga je sve otišlo nizbrdo.

Otkrio je Bulut i da direktno sa OPI ide u Ameriku gde će nastaviti da igra basket.

- Idem sutra u Ameriku, prekosutra igram utakmicu. Traje mi već ugovor, odustao sam od 30 odsto ugovora da bih došao ovde da igram za nacionalni tim. Čekaju me, potpisao sam. Idem tamo i pokušaću da napravim karijeru tamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    28. jul 2021 | 18:12

    Bravo decko.. Bravo srbine...zbog srbije izgubio 30% ugovora.... E moj jokicu nikola

  • Уки

    28. jul 2021 | 20:36

    ШТА ДРУГО РЕЋИ НЕГО ХВАЛА ДОСТОЈАНСТВЕНО СТЕ СЕ БОРИЛИ ЗА ДРЖАВНИ ГРБ ХВАЛА

  • ...

    28. jul 2021 | 18:27

    Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA