≫ 

BRAVOOO!!! Đoković napada dve medalje u tenisu! Srbija u polufinalu miks dubla!

Velika pobeda Novaka i Nine

  • 23
Stojanović i Đoković

Foto: Tanjug / AP

Srbija će se boriti za medalju i u miks dublu! Novak Đoković i Nina Stojanović su savladali nemački par Kevin Kravic - Laura Zigmund sa 6:1, 6:2!

Tako će se Đoković boriti za dve medalje u Tokiju, pošto je već obezbedio plasman u polufinale, gde ga čeka duel sa Aleksanderom Zverevim oko 10 časova ujutru.

Brzo nakon tog meča, Novak će igrati i polufinale miks dubla, gde će se on i Nina Stojanović sastati sa ruskim parom Vesnina/Karacev, koji je bio bolji od poljske kombinacije Kubot/Švjontek.

Novak i Nina su dominirali tokom čitavog meča sa Nemcima. Odmah na startu su napravili brejk, Nemci su uzvratili na servis Nine Stojanović, ali je nakon toga naš tim vezao četiri gema i ubedljivo sa 6:1 došao do prvog seta.

Nemci su u drugom krenuli svojim servisom, poveli su sa 1:0, bilo je nezgodno na servis Nine Stojanović, imali su Nemci dve brejk lopte, ali je naš tim uspeo da se izvuče iz nezgodne situacije. Potom je u narednom Srbija napravila brejk, pošto je na brejk loptu Novak sjajno riternirao i doneo nam novo vođstvo.

Usledila su dva neizvesna gema gde su ekipe čuvale servis, ali je onda Zigmund ponovo poklekla, Srbija je došla do dva brejka prednosti, a Novak Đoković je svojim servisima osigurao plasman u polufinale.

Video: Bulut posle bronze poručuje: Sad ostaje sve na Đokoviću da nam donese još jedno zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    29. jul 2021 | 14:33

    Novak kolika gromada i od kolegijalnosti... Kada je izgubila u singlu resio da ide sa njom u mesoviti dubl da proba da dodje do medalje, samo jedan je Novak

  • Nemanja

    29. jul 2021 | 15:22

    Ali ne mogu da verujem da neko tamo napise ovakav naslov "Novak napada dve medalje..." kao da ova devojka ne postoji i da nije igrala! Svaka cast Novaku,ali koliko je on zasluzan toliko je i ona!

  • Ana

    29. jul 2021 | 15:28

    Bravo i NINI! Zajedno su ostvarili pobedu, Novak je nesporono najbolji svih vremena, ali bilo bi lepo i da se Nina spomene u naslovu. Koja je ovaj mec vrhunski odigrala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA