Novak se obratio Srbiji pred ključne bitke: "Molim vas da ne pričamo o medaljama"

Najbolji teniser sveta u petak ima jedan od najvažnijih dana svoje karijere, ima bitku za dva finala Olimpijskih igara

  • 87
novak đoković

Foto: Tanjug/Ap

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale singla i miksa na Olimpijskim igrama, pa će u petak ujutru imati dva meča, najpre protiv Zvereva, a potom i u paru sa Ninom Stojanović protiv ruskog para.

Novak je u izjavi za RTS posle meča rekao da se nije umorio i da su mu dobri rezultati ulili samopouzdanje za polufinale.

- Nisam se previše umorio, dobar rezultat i u singlu i u miksu, sve ide u odličnom pravcu, znam da smo u završnici, molim vas da ne pričamo o medaljama, idemo samo korak po korak - rekao je Đoković, a potom se osvrnuo na meč sa Zverevim.

- Ovo će biti najveći izazov na dosadašnjem turniru, on servira prilično jako, bez problema je došao do polufinala, ali sa ovim nastupom sam ulio sebi još samopouzdanja. Ključ će biti da neutrališem njegov servis, spremiću se, znam šta me očekuje, poznajem ga jako dobro, idemo na pobedu - zaključio je Novak Đoković.

Video: Bulut posle bronze poručuje: Sad ostaje sve na Đokoviću da nam donese još jedno zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    29. jul 2021 | 17:48

    Nole nije bitno , ti si prvi sampion Srbije, ti si zlatna medalja na svim olipijadama i da nisi ni otisao u japan, ti si br 1 i hvala ti na tom

  • Ivangm👁

    29. jul 2021 | 18:39

    Sta god da se desi sutra ti si za mene NAJBOLJI SPORTISTA SVIH VREMENA...💪🏻💪🏻💪🏻🥇🥇🥇🥇🏆🏆🏆🏆pozdrav legendo samo jako...💪🏻💪🏻💪🏻

  • Jasna

    29. jul 2021 | 17:11

    Dobro je rekao... nasi mediji vrse neverovatan pritisak kao i celokupna javnost, kako bude bice. Vec samim tim sto je otisao na OI je nesto veliko, nije uopste morao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA