Poznati termini kada će Novak igrati za svoje dve bronze: Hajde da spasimo ono što se spasiti može!

Pred nama je sedmi dan na Olimpijskim igrama, nažalost, on dolazi nakon najgoreg dana za Srbiju

  • 36
Olimpijske Igre, Naši u Tokiju, Novak Djokovic, vaterpolisti, odbojkasice Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP/Profimedia/Xinhua News

Nalazimo se tačno na polovini Olimpijskih igara u Tokiju, a ovaj dan će biti posebno težak za sve ljude u Srbiji, pošto će Novak Đoković umesto dve borbe za zlatnu medalju, imati dva meča za treće mesto i bronzano odličje.

Srbija u sedmi dan ulazi nakon debakla na teniskom terenu, najbolji teniser sveta Novak Đoković pretrpeo je poraze u oba polufinala. Bolji od njega u singlu bio je Aleksandar Zverev sa 2:1, po setovima 1:6, 6:3, 6:1.

Sa druge strane u miks-dublu on i Nina Stojanović su pretrpeli poraz od ruskog dubla Elena Vesnina - Aslan Karacev sa 2:0, po setovima 7:6(4), 7:5.

Vreme je da Đoković pokuša da spasi, ono što se spasiti može - Svoj meč u singlu će igrati protiv Pabla Karenja-Buste od 08:00, dok će u miks dublu s Ninom Stojanović oko 11:00 dočekati duel protiv Ešli Barti i Džona Pirsa.

Izuzev tenisa, još nekoliko sportova će biti primamljivo gledaocima iz Srbije, dan će početi atletikom gde će naša Dragana Tomašević pokušati da se domogne finala u disciplini bacanje diska. Njen performans možete pratiti od 03:55 po našem vremenu.

Strelkinje će ovoga puta nešto kasnije izaći na svoje borilište, pošto će tek od 05:00 Andrea Arsović i Sanja Vukašinović uzeti puške u ruke.

Potom sledi poslastica dana - srpski "Delfini" će imati svoj meč protiv Hrvata, ovo je veliki derbi, a ujedno i repriza finala Olimpijskih igara iz Rija., kada su naši vaterpolisti slavili sa 11:7. Oni će u bazen uskočiti u 08:30 po našem vremenu.

Pored vaterpola, tenisa i atletiko, takođe nas sutra očekuje i meč naših odbojkašica, koje će pokušati da overe prvo mesto u grupi u velikom derbiju protiv odbojkašica iz Brazila. Ovaj meč je na programu od 09:25 po našem vremenu.

Olimpijske Igre, Naši u Tokiju-31.jul raspored Ilustracija: Nikola Jovanović

Video: Milica Mandić i Tijana Bogdanović nakon osvojenih medalja na OI u redakciji Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. jul 2021 | 19:02

    Čovjek za 3 dana treba da odigra 6 mečeva i jos se nađu neki da komentarišu kako se ne bori dovoljno za Srbiju... Strašno

  • Sasa

    30. jul 2021 | 17:19

    Treba biti malo realan, covjek je da sve od sebe da Srbiji proba donijeti dve medalje izgubio je dva polufinala stobje u sportu sasvim normalna stvar desava se. Njemu se nekako desava najredje od svih sportista na svetu zato imamo sliku i mi a i on da se desilo nesto katastrofalno, a nije. Porazi su sastavni deo sporta. Jako tesko ce bit izaci sutra i igrati dobar tenis, i ako ga ne bude mogao pruziti Novak je svakako najveci sportista u zadnjih 15 godina. Nole puno ti hvala na svemu sto si uradio, predivno je bilo gledati te veselog i nasmijanog ovih dana, i ocekujem da sutra samo takav budes!

  • Bili Majer

    30. jul 2021 | 19:20

    I da nikada nista vise ne osvoji za mene ce biti uvek jedan od najboljih sportista i ljudi ikada. I jos nas covek. Nole kapa dole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA