≫ 

Snimak koji pokazuje koliko je Novaku teško: Rekao dve rečenice u kameru, okrenuo se i samo otišao

Đokoviću ostaju još dve šanse za bronzu u subotu

  • 29
Novak Đoković Printskrin: RTS

Nema smnje da je poraz od Aleksandera Zvereva u polufinalu Olimpijskih igra jedan od najtežih za Novaka Đokovića u karijeri, barem u onom emotivnom smislu!

Vodio je Nole sa 1:0 u setovima, imao 3:2 u drugom, a onda mu se igra skroz raspala i dozvolio je Nemcu da ga izbaci sa puta ka zlatnoj medalji.

Sam Novak je priznao da je ovo bio veoma težak dan za njega, pogotovo što je izgubio i u mešovitom dublu sa Ninom Stojanović. Upravo posle tog meča se jasno videlo u kakvom je Đoković stanju.

- Ne znam, nemam pojma iskreno. Ne znam šta da kažem - bilo je sve što je Novak rekao u kamere RTS-a pre nego što je utučen otišao.

Podsetimo, Đoković će u subotu ujutru od osam časova igrati za bronzu u singlu, dok ga nekoliko sati kasnije očekuje i duel mešovitog dubla - takođe za bronzanu medalju.

Video: Vrela Bugarka naletela na Noleta, pa mu tražila da priča na bugarskom: Popadali smo od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    30. jul 2021 | 17:34

    P.S. Hvala ti do neba sto si odlucio da nastupas za Srbiju na OI pa makar na kraju ne osvojio nikakvu medalju.Dokazao si da si srbenda i patriota,za razliku od nekih...

  • JokerNo1

    30. jul 2021 | 17:45

    Najveci si Noleee! Glavu gore legendo nasa!

  • Mare

    30. jul 2021 | 17:27

    Kraljino naša,ne sekiraj se,dešava se.Jeste da smo svi imali velika očekivanja,ali ovo je sport i dešava se.To što ti tako teško pada poraz te i čini vrhunskim sportistom.Glavu gore i samo rokaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA