≫ 

Novaku stiže podrška od svih srpskih sportista, a poruka Vanje Grbića je baš moćna

Prvi se javio legendarni odbojkaš, osvajač zlata iz Sidneja

  • 61
Vladimir  Grbić i Novak Đoković Foto: MN Press, Tanjug/AP

Nakon što je Novak Đoković ostao u obe konkurencije bez bronzane medalje na Olimpijskim igrama, krenula je lavina podrške i lepih reči za najboljeg teniser sveta.

Prvi se javio legendarni odbojkaš Vladimir Grbić.

- Olimpijski šampion nije status koji se dobija medaljom, već filozofijom kojom se neko vodi kroz život, a ti si primier svima šta je i kako igzleda biti olimpijski šampion. Glavu gore, brate, najveći si ikada i nastavi da nas sve inspirišeš - napisao je Grbić na društvenim mrežama.

I iz sveta rukometa dolazi podrška. Lazar Kukić i Mijalo Marsenić, reprezentativci naše zemlje, stali su uz Novaka.

- Hvala ti što si kao i uvek dao sve od sebe - retvitovao je Kukić post od strane Olimpijskog komiteta Srbije, a nadovezao se i Marsenić:

- Nikada ti ništa zameriti nećemo, samo ćemo te još više podržavati i navijati za tebe - kazao je pivot Srbije.

I od vaterpolista su stigle lepe reči.

- Hrabri teniski musketar iz Srbije, svojim viteškim mačem probio je Ahilov štit, ispisao jednu od najvećih stranica u istoriji tenisa i redove nove, moderne grčke tragedije, a da se ne potpisuje kao Homer. Možda mnogi nisu videli, ali on je video. Možda se neki nisu usudili ni da sanjaju, ali on je sanjao. Neki nisu verovali, aon jeste verovao. Ne, za Novaka Đokovića, gposodo draga, nema nemogućeg. To je valjda svima jasno - piše na Instagram profilu vaterpolo tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko Raska

    31. jul 2021 | 12:42

    Bole brate shvati da smo svi srecni sto te imamo i da smo preponosni na tebe !Uneo si srecu u nas zivot i dokazao da je nasa genetika ono sto niko nema !Zivela Srbija !Ziveo Nole !!

  • Silvija

    31. jul 2021 | 18:23

    Sada ce Srbija da pokaze koliko te voli i postuje ,,volis Srbjiu,postavljas je na prvo mesto ,Pobedio ili ne mi te volimo ,sta nas briga za zlatnu medalju ti si nase zlato .Srbija ti nikada nije nista poklonila à ti Moj Boze previse si dao i dajes,ocekujemo docek u Beogradu kao zahvalnost tebi i tvojoj familiji,Docek tebi i drugim sportistima u Beogradu koji predstavljaju Srbiju u svetu i vole Srbiju.Mnogo srece i IDEMO DALJE

  • Raso

    31. jul 2021 | 13:16

    Nole, kralj si i bez medalje! Nacija je uz tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA