≫ 

"Tata, kad je Srbija u pitanju, tu kidam": Srđan Đoković otkrio prepisku sa sinom pre puta u Tokio

Otac našeg tenisera pročitao deo razgovora sa sinom koji je vodio pre Novakovog odlaska na Olimpijske igre

srđan đoković Foto: instagram/dnevnadozabeograda

Najbolji srpski sportista Novak Đoković emotivno se raspao jer se iz Tokija vraća praznih šaka, bez medalja u obe konkurencije u kojima je nastupio. Nije mu se dalo ni ovog puta što ga je istinski rastužilo, toliko da se izvinjavao naciji...

A koliko mu je bilo stalo da pobedi za Srbiju, da uzme to zlato za kojim toliko žudi, možda najbolje svedoči njegova prepiska sa ocem Srđanom pre puta za Tokio.

Đoković senior je ispričao kako je tekla komunikacija sa Novakom, gostujući u podkast emisiji "Biznis priče".

- Noks, ja ga zovem Noks, ako ti znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Pre svega dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet karantin, i bez gledalaca to nije to, to nije olimpijada. Voli te tata.

"On mi dogovara":

- Naravno da mi znači tvoje mšljenje, tata. Hteo sam da uzmem ova tri-četiri dana da osetim kako mi je telo i tako dalje. Ja se uvek brzo oporavim i to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i mojoj glavi, tata, znaš me. Kada je Srbija u pitanju tu kidam i ne okrećem se - pročitao je Srđan Novakove reči posle kojih je sve bilo jasno.

- Ljudi, posle ove prepiske sa njim ostao sam zatečen - bio je u neverici Srđan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 011

    1. avgust 2021 | 00:05

    Veliko,veliko hvala za sve sto je ucinio za Srbiju i za ovaj napaceni narod. Ziv i zdrav bio i uvek te sreca pratila.

  • Igor Obrenovac

    1. avgust 2021 | 08:24

    Vidi ga ovaj. Koga boli uvo za njegov zlatni slem, njegova useljenja, šta jede, šta pije, vozi, kupuje, koliko je zaradio, da li mu smeta vlaga ili vrućina, skim se selfuje, šta mu tata priča, da li jede ribu ili samo semenke. Samo na onoj olimpijadi kad nije bio super star je nešto uradio, sve ostalo je nula. Ostavio ovu malu Ninu bez šanse za bronzu. Opet dečije, bezobrazno ponašanje i na kraju loša gluma. Nole imaš talenta za imitaciju, ali gluma ti je mnogo loša, pogotovo kada na silu pokušavaš da plačeš. Srećno na onoj olimpijadi 2028me.

  • Vlsdimir

    1. avgust 2021 | 09:09

    Da li je iko vidio oca Dobrice Jovanovica, pobjednika Olimijade u matematici? Zna li iko da li je patriota? Zna li iko lomi li olovke, baca li sveske, psuje li kada mu nije nesto jasno? Zna li iko u kakvim usloviđa zivi? Ovaj damo prica kako je prodavao sve za Noleta! Alo majstore od kud ti sve to sto si prodao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA