Bubašvaba dobila "pet minuta" slave na OI, videlo je 8.4 miliona ljudi, kamerman se zaneo u prenosu

"Momak je očito želeo da snima za Nacionalnu geografiju, ali su ga angažovali na olimpijskih igara", jedan je od najkreativnijih komentara na potez kamermana da se sedam sekundi fokusira na bubašvabu

  • 3
bubašvaba

Foto: twitter/s6ntispam

Jedan od kamermana hokej utakmice Argentina - Španija u konkurenciji dama na olimpijskim igrama u Tokiju, "preko noći" je postao hit među ljubiteljima sporta zbog krajnje neobičnog poteza tokom meča.

Zapravo, to je postala jedna bubašvaba koju je pomenuti snimatelj locirao na ogradi i odlučio da joj posveti velikih sedam sekundi prenosa umesto da snima dešavanja sa utakmice.

Tako su gledaoci u direktnom prenosu mogli da vide letećeg insekta u prvom planu kako ide svojim putem, i to je zstandarde jednog TV prenosa potrajalo, pa su se s pravom mnogi zapitali otkud je bubašvaba važnija od utakmice, i otkud kamermanu ideja da joj se posveti.

 

Većinu je naravno ovaj detalj zabavio.

Snimak bubašvabe je iz nekog razloga postao hit na društvenim mrežama, navodno ga je pogledalo 8.4 miliona ljudi, a nisu izostali ni komentari na ovaj zaista nesvakidašnji potez kamermana jednog sportskog događaja.

"Momak je očito želeo da snima za Nacionalnu geografiju, ali su ga angažovali na olimpijskih igara", jedan je od najkreativnijih komentara na potez kamermana da se sedam sekundi fokusira na bubašvabu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA