≫ 

"Gde su deca i ko pazi na njih?": Šarenac se javio iz Japana, uživo ćaskao sa suprugom

Poznati sportski novinar je imao poruku za svoju suprugu koja je bila gost olimpijskog programa na RTS-u

  • 0
slobodan šarenac Foto: twitter/SportBot11

Današnji "olimpijski program" u režiji RTS-a imao je zanimljivu gošću, bivšu košarkašicu Anđeliju Arbutinu, koja je iz stručnog ugla komentarisala meč naših dama protiv Koreje, ali to nije bilo no što je najviše zabavilo auditorijum.

Poznato je da je Arbutina supruga dugogodišnjeg sportskog komentatora RTS-a Slobodana Šarenca, koji je trenutno u Japanu po zadatku, i upravo se on uživo javio u program, informisao javnost o aktuelnostima sa Igara, a imao je i poruku za Anđu.

Pošto je izdeklamovao sve što mu je bilo na umu vezano za Olimpijske igre, dao je sebi slobodu da sa suprugom vidi da li je sve u redu kod kuće.

- I za kraj imam jedno šaljivo pitanje za našu gošću, mada ne znam da li smem, ostavio sam ključeve od stana u Beogradu?! Gde su deca i ko pazi na njih? - pitao je Slobodan Šarenac suprugu.

Legendarna Anđelija Arbutina je odgovorila, nasmejala se, ali kao da je očekivala ovako nešto od Slobodana, pa je poznati komenatator mogao da nastavi sa svojim poslom u Japanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA