Ništa od četvrtfinala za Kadžaju u rvanju, nije imao nikakvo rešenje za snažnog Amerikanca

Mihail se suočio sa nepremostivom preprekom na startu turnira

  • 1
Mihail Kadžaja Foto: Youtube / Printscreen

Bez sreće za Mihaila Kadžaju u osmini finala rvanja grčko-rimskim stilom za takmičare do 97 kilograma. Srpski borac nije uspeo da savlada Ganđela Henkoka iz SAD i plasira se u četvrtfinale Olimpijskih igara, pošto je ovaj bio znatno aktivniji i snažniji i uspeo je da očuva prednost koju je stekao u prvoj rundi – 5:1.

Iako pred sam početak borbe, nije bilo konkretnog favorita u ovom dvoboju, Henkok je pokazao da je ipak za nijansu jači od Kadžaje, koji je gubio mnogo snage u odbrani od “nasrtaja“ Amerikanca.

Mnogo bolje je borbu otvorio Amerikanac, koji je bio aktivniji i snažniji od Kadžaje u direktnoj borbi, čime je došao do svog prvog poena, koji mu je omogućio da na podu partera dođe do još dva okretanja Mihaila i još četiri poena, čime je prvu rundu završio sa prednošću od 5:0.

U drugoj rundi je Kadžaja ipak bio nešto konkretniji, te je on zaradio poen i šansu da na parteru dođe do eventualnog poravnanja, ali se Amerikanac izvrsno odbranio, a naš borac nije uspeo da ga obrne nijednom.

Mnogo energije je tada izgubio Mihail, pokušavao je do kraja borbe nekako da dođe do eventualnog izjednačenja, ali je Henkok lako odbijao sve napade i zasluženo je prošao u četvrtfinale.

Video: Kakav dan: Evo zašto su košarkašice jurile plus 6 i otkud dva zlata u skoku u vis!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    2. avgust 2021 | 05:48

    Ne ne, nisu Amerikanci dopingovani. Nema šanse, pa Amerika garantuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA