≫ 

Emotivno se slomila pred kamerama: Velika drugarica Ivane Španović, plače posle neuspeha na OI

Sandra Perković je bila dvostruka olimpijska pobednica u disku, a u Tokiju je zauzela 4. mesto

  • 30
Sandra Perković Printskrin: HRT

Sandra Perković, hrvatska atletičarka, bacačica diska i jedna od najboljih sportistkinja protekle decenije, nije uspela da odbrani zlata iz Rija i Londona, a nije uspela da dođe ni do medalje.

Završila je kao četvrta na Igrama u Tokiju. Njen najbolji hitac odleteo je na udaljenost od 65.01 metra, a za medalju je bilo potrebno 65.72, koliko je bacila bronzana Kubanka Jaime Perez.

Posle takmičenja Sandra nije mogla da sakrije suze pričajući za HRT.

- Prvi hitac mi je iskliznuo, drugi je bio divljački, kod četvrtog je voda kapljala sa diska... Nije to glavni razlog, cela ova sezona bila je prepuna izazova. Ovo nisam bičla ja, biće bolje u Parizu 2024. godine - rekla je Sandra Perković.

Sandra, koja je velika drugarica naše Ivane Španović koja se noćas (03.50) bori za zlato, smatra da daljine koje su bačene u finalu nisu bile preterano impresivne i da je lako mogla da dođe do medalje.

- Ovo su bile smešne daljine, medlaja se crtala. Kriva sam, nisam to bila ja. Želela sam 68 metara već u prvoj seriji.

-Borila sam se koliko sam mogla, više sreće drugi put - rekla je najbolja hrvatska atletičarka i zatim zaplakala u televizijskom prenosu.

Pobedila je Amerikanka Valeri Alman (68,98), drugoplasirana je bila Nemica Kristin Pudenc, a na trećoj poziciji završila je Kubanka Haime Perez.

Video: Kakav skok! Kraljica Ivana u finalu Olimpijskih igara, Srbija čeka novu medalju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banana

    2. avgust 2021 | 21:19

    Ја не разумем зашто више форсирате по директиви дружење и братство са хрватима? Вечито се ми некоме на силу додворавамо а чим опали први метак покољу нам и силују 30% становништа.Нема бре братства и јединства нема југославије пропале,дозовитњ се памети.Мени је брат Грк,брат ми је Румун, Рус.. Никад хрват.

  • GG

    2. avgust 2021 | 21:05

    Steta. Propao joj je plan da proslavi zlatnu medalju u Kninu.

  • Mrcke

    2. avgust 2021 | 21:24

    A ovi nasi, bas biraju prijatelje!!!! Gde ne nadju nekog Italijana-Italijanku....nego samo ove, da ih ne nazovem pravim imenom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA