Podržala Đokovićevu suspenziju, a sada ga brani: On je broj jedan, osvojiće sva četiri Grend slema!

Bivša američka igračica je bila jedna od prvih koja je podržala Đokovićevu suspenziju nakon što je na US Openu pogodio linijskog sudiju lopticom

  • 4
Novak Đoković; Aleksander Zverev, Olimpijske igre 2020, Tokio 2020 Foto: Tanjug/AP

Slavna američka teniserka Trejsi Ostin prokomentarisala je situaciju u kojoj je Novak Đoković, u meču za bronzu na OI protiv Pabla Karenja Buste, iskalio bes na svom reketu.

- Pre svega, Đoković implodira. U životu nisam videla nekoga da pogodi lopticom mrežu, a da nakon toga baci reket na tribine. Ne možemo ga porediti sa Nadalom i Federerom, oni su Majka Tereza i Dalai Lama tenisa. Mislim, oni ništa ne rade što ne treba. Da je Novak igrao u eri Džona Mekinroa, Ilije Nastasea i Džima Konorsa, on bi bio četvrti u svemu tome - rekla je Ostin, a onda nastavila u svetlijem tonu rekavši da očekuje da Novak zablista na US Openu.

- On je perfekcionista, ima neke momente kada se slomi. Ni on ne voli te trenutke. Niko nije perfektan, svi smo ljudi i nije lako ići ka tome da si najbolji u istoriji. Novak je broj jedan na svetu, ima previše pritisaka sa svih strana. Osvojiće Zlatni slem. Već je osvojio tri Grend slem, zašto ne bi osvojio i četvrti? - zaključila je Ostin.

Bivša američka igračica je bila jedna od prvih koja je podržala Đokovićevu suspenziju nakon što je na US Openu pogodio linijskog sudiju lopticom.

Video: Dobro je što gore ne može: Novak izgubio i bronzu, pa odustao od meča sa Ninom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mijatovic Gligorije

    3. avgust 2021 | 20:28

    Nole je nas genije , I bice uvek nas kralj. Posle silnih turnira Koje je osvojijo , ipak je smogao snage da brani boje svoje drzave . I demo u druge pobede! Ziveo nas nole!

  • Ivan

    3. avgust 2021 | 19:53

    da je novak englez francuz ili španjolac onda bi bio melem za svih zato u inat njima samo jako!!

  • eNL

    3. avgust 2021 | 17:52

    a gde je sada Nole??? znamo, stvarno mu je teško...al glavu gore breeee.sve će ovo proći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA