≫ 

Datunašvili uništio Alžirca u polufinalu repersaža, evo kada se naš rvač bori za odličje za Srbiju

Slavio je sa 5:1 u noćašnjoj borbi

  • 1
Zurabi Datunašvili Foto: RSS

Srbija će se ove srede boriti za novu medalju, a tu priliku omogućio joj je Zurabi Datunašvili! Naš rvač je u prvoj borbi repasaža uspeo da savlada Bahida Sid Azaru iz Alžira (5:1) i sada mu na putu ka medalji stoji samo rvač iz Hrvatske, Ivan Huklek. Ako njega pobedi, osvojiće bronzu na Olimpijskim igrama.

Nije baš najbolje krenulo po Zuraba u ovom susretu. Naš momak je gubio posle uvodna tri minuta zbog tehničkog poena za Alžirca, ali se u nastavku sve promenio. Datunašvili je bio taj koji je bio identičan poen, pa je imao šansu da sa partera dođe do velike prednosti.

I to je i učinio, osvojio je čak četiri poena, što je bila apsolutno nedostižna prednost za Alžirca za tako kratak vremenski period. Zurab je lako sačuvao prednost i plasirao se u borbu za bronzu.

Meč sa Ivanom Huklekom je na programu u večernjem delu programa po japanskom vremenu i treba ga očekivati oko 13.00 časova. Nadamo se najboljem!

Video: Šteta! Španović ostala bez medalje u dramatičnom finalu, odličje joj izmaklo za šest centimetra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA