≫ 

Srpski kajakaš Stefanović pred polufinale: "Bilo je dobro, ali očekujem još bolju trku"

Imaće priliku srpski kajakaš da se nađe u finalu u disciplini K1 - 200 metara

  • 3
Strahinja Stefanović Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Srpski kajakaš Strahinja Stefanović uspeo je da se plasira u polufinale na Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini kajak jednosed, i to kao pobednik svoje grupe, dok je na drugom mestu bio Argentinac Ruben Rezola.

Stefanović koji je inače svetski vicešampion iz Segedina, nakon trke je izjavio da postoji nekoliko stvari s kojima mora da se bori, ali se nada ulasku u finale.

- Nisam se još u potpunosti navikao na vremensku razliku pa mi je malo čudan osećaj. Bez obzira na to sam uspeo da se fokusiram na trku. Što se kvalifikacija tiče ja sam zadovoljan. Bilo je dobro iako je vetar duvao u leđa sa strane pa sam morao da se borim sa tim. Ono što je najvažnije jeste da sam solidno izveslao trku i plasirao se direktno u finale. Sutra očekujem dosta bolju trku. Daću sve od sebe i nadam se da ću ući u finale - preneo je kajakaški savez.

Podsetimo, za mesto u finalu, naš kajakaš će se boriti u noći između srede i četvrtka, 04. i 05. avgusta od 02:30 po našem vremenu.

Video: Kakav dan: Evo zašto su košarkašice jurile plus 6 i otkud dva zlata u skoku u vis!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukas

    4. avgust 2021 | 09:03

    Drzi se komso hocemo zlato.. pozdrav iz goteburga

  • 🇷🇸

    4. avgust 2021 | 09:37

    Bravo, mladiću!!! Zlatan si i bez tog zlata, ali mu se svi nadamo samo zbog tebe i tvoje mladosti jer zaslužuješ najbolje! ❤🍀

  • BP

    4. avgust 2021 | 12:56

    Bravo majstore!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA