Vaterpolisti saznali potencijalnog rivala u polufinalu, jednom su nas već dobili u Tokiju

Španija nije dozvolila iznenađenje u duelu sa Amerikancima

  • 2
Srbija, Olimpijske igre, Tokio 2020, vaterpolisti Srbije

Foto: Profimedia/Xinhua News

Dok čekamo okršaj sa Italijanima u četvrtfinalu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju poznato je sa kim će naši vaterpolisti ukrstiti koplja u eventualnom polufinalu i borbi za medalju.

Biće to selekcija Španije koja je savladala SAD sa 12:8. Gotovo tri četvrtine izabranici Dejana Udovičića bili su ravnopravni, a onda su Španci dodali gas i furizonom serijom od 5:2 rešili meč u svoju korist.

Prva četvrtina završena je bez pobednika (3:3), identično kao i druga. Španija je prvu prednost stekla tek posle treće deonice koju je dobila sa 1:0. Na kraju je vicešampion sveta završio lako posao i slavio sa 12:8.

Kod pobednika su po dva gola postigli Munariz, Granados, Sanahuja i Fernandez. Po gol su postigli Toro, Tahulj, Perone i Maljarah.

Kod Amerikanaca je Daub postigao tri gola, dva su bila deo Oberta, dok su po gol postigli Kupido, Helok i novi vaterpolista Partizana Bouven.

Podsetimo, Španija je na ovim Olimpijskim igrama već jednom savladala Srbiju i to sa 13:12 u prvom kolu preliminarne faze.

Video: Šta znači Ivanina izjava videću za dalje: Još je u šoku, za nju ni Pariz 2024. nije daleko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    4. avgust 2021 | 08:48

    Eto kako opet pisete unapred sa kim ce Srbija u polufinale, i tako nam za svaki sport i svaku disciplinu izmalerisete sportisre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA