≫ 

Drim tim čeka Srbiju: Zakazan je spektakl, evo kada košarkašice igraju za finale OI!

Australija nije imala nikakve šanse, nadamo se da će naše dame napraviti šok

  • 5
Olimpijske igre, košarkašice Srbije Foto: Tanjug/AP

Žreb je nacrtao, to se i desilo! Ako nam se nije dalo da u muškom delu turnira gledamo dvoboj Srbije i SAD, to su nam omogućile Marinine kraljice. Košarkašice su ranije noćas pobedile Kinu posle preokreta (77:70), a sada su definitivno saznale da im na putu ka finalu stoje upravo Amerikanke, koje su lako dobile Australiju – 79:55.

Pobednik na ovom meču bio je rešen već u prvoj četvrtini, kada je reprezentacija SAD uspela da se odlepi na dvocifrenu razliku, koja je samo rasla kako se utakmica bližila kraju. Tek u poslednjoj četvrtini, Australija je uspela da zategne odbranu i spreči još veći debakl.

Ako je suditi po današnjem meču, najveća pretnja po naš tim u polufinalu dolaziće od Breane Stjuart koja je Australiji ubacila 23 poena. Odlične su bile još Britni Griner sa 15 poena i Ajdža Vilson sa 10 poena.

Meč između Srbije i SAD zakazan je za 06.40 časova u petak, tako da će svi koji bi želeli da ga pogledaju uživo, morati da naviju alarme ili da zakasne na posao poslednjeg radnog dana ove sedmice. Nadamo se da će nas Marinine devojke još jednom obradovati.

Video: Pitali smo Paspalja Greg Popovič ili Željko Obradović, jedva je odgovorio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA