≫ 

Nina se oglasila prvi put posle Novakovog odustajanja: Samo ja znam kako mi je bilo...

Ona se nije oglašavala, sve do ovog momenta

  • 70
Novak Đoković; dubl, Olimpijske igre 2020, Tokio 2020, Tokyo Olympics Tennis

Foto: Tanjug/AP

Nina Stojanović je sa Novakom Đokovićem došla do borbe za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, ali nije izašla na teren da pokuša i da je osvoji, jer Nole nije bio u stanju da se bori nakon poraza u singl meču.

Ona se nije oglašavala, sve do ovog momenta kada je na Instagramu objavila sliku njih dvoje iz mlađih dana sa emotivnom porukom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

 

- Samo ja mogu znati osećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da neću imati priliku da odigram najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri za Olimpijsku medalju. Takođe prepoznajem koliko me je događaj Olimpijskih igara ispunio najdubljim emocijama i doneo mi mnogo sreće.

- Želim da kažem da sam zahvalna pre svega što sam tu među svim najboljim sportistima u svetu. I bila mi je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje ste mi uputili u ovom periodu. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cenim svaki minut proveden u Tokiju.

Video: Dobro je što gore ne može: Novak izgubio i bronzu, pa odustao od meča sa Ninom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    4. avgust 2021 | 16:54

    Šta da se radi devojko.Novaku sigurno nije trebao dubl i igrao ga je verovatno samo zbog tebe, kako bi se ti afirmisala i kako bi ti pomogao da dođeš do nekih prihoda.Ta njegova želja i preterani altruizam ga je koštalo uspeha na olimpijadi, ali to govori o njemu dosta kao čoveku u najpozivnijem smislu.Tako je sada bilo, nije se dalo, a sada naporno na treninge, pa se možda ponovo ukaže prilika.Bogatija si za veliko iskustvo.

  • NekoKo

    4. avgust 2021 | 16:50

    Kako joj je bilo bilo joj je. Da nije bilo Novaka vratila bi se kući posle prvog kola, tako da je i ovo za nju čist ćar. Novaku pamet u glavu sa sledeće igre. Ako želi zlato zan se šta je činiti. Najpre za 4 godine će verovatno biti srušeni svi rekordi, tako da će biti sasvim izvodljivo da se maskimalno posveti i pripremi za olimpijske igre. Tada će moći da se preskoči i grend slem ako treba, ili da se na neki način žrtvuje. Zverev je zasluženo postao olimpijski šampion, ali je i veoma rano ispadao na nekim najvećim turnirama ove sezone, poslednji Wimbldon nije ni igrao. Nije bilo realno očekivati da Novak osvoji olimpijske igre. Pa mlađi od njega Beretini koji je u špicu svoje forme i igra bolje nego ikada je odustao. Nadal je čak i Wimbldon preskočio... Ne može da se ide na turnire sa idejom da se osvoje polovično spreman i istrošen. Druga stvar koju treba da zaboravi to su dublovi i miks dublovi. Kako god, nadam se da će moći za US open da bude maksimlano spreman, mada posle svega čisto sumnjam. Treća stvar kakav Troicki isl. mora da dođe sa kompletnim svojim timom. Četvrta stvar, jako važna, mora da nađe na turniru sebi mir, da batali slikan je i grupno navijanje. Ako je onomad košarkaški dream team mogao da bude stacioniran na brodu, dakle takve mega zvezde, mogu i ostali. Amerikanci su tada pregazili sve sa 40-50 razlike, uključujući i nas. Čim je situacija opuštenija, dolaze i problemi.

  • Lols

    4. avgust 2021 | 16:37

    Prvo se zahvali Novaku,sto je uopste pristao da igra..tebi sve najbolje,ali moraš jos puno da radis da bi dosla do cilja.Ovo sto je bilo na OI ,TI nebi ni do tu došla da nije bilo KRALJA NOVAKA,možda ga je dubl koštao Tokia..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA