"Tata je imao super ekipu u ratu": Matea Jelić digla zastavu za "Oluju", pa nastavila da provocira

Hrvatska olimpijska prvakinja iz Tokija ne prestaje sa provokativnim i nepromišljenim izjavama

  • 66
Matea Jelić Foto: Instagram.com/mateajelic

Hrvatska olimpijska šampionka Matea Jelić nastavila je sa sramnim ispadima i provokacijama. Nakon provociranja i slavljenja "Oluje", ona je na obeležavanju godišnjice ove zločinačke akcije u kojoj je iz Krajine proterano 250.000 Srba, podigla zastavu na tvrđavi u Kninu.

Tom prilikom nastavila je sa provokativnim izjavama, ovoga puta vezanim za njenog oca, koji je učestvovao u ratu.

- Jako sam ponosna što sam iz Hrvatske i jako volim svoju zemlju, tako da mi je ovo jako velika čast. Posebno da stojim ovde sa svim tim ljudima, prelepo je - rekla je Matea povodom toga što joj je pripala "čast" da digne zastavu na godišnjici Oluje, a zatim se dotakla i oca i izjavila da je njen tata imao "super ekipu u ratu"?!

- Moj tata je ponosan što se borio, imao je super ekipu, on je ponosan, ja sam ponosna na svoju zemlju - rekla je Jelićeva, koja je imala odgovor i na sve one iz Hrvatske koji joj poručuju da je premlada da priča o Oluji.

- Poručujem im da ne treba da se srame ko su i odakle dolaze. Da mogu da budu ponosni što su iz ove države i što je toliko ljudi bilo spremno da se bori i da da život za ovu državu. Ja sam jako ponosna zbog toga i mislim da bi svi mladi trebalo da budu - zaključila je Matea Jelić.

Video: Ovako govori sportistkinja: Emotivna Jovana Brakočević o Maji Ognjenović i Tijani Bošković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    4. avgust 2021 | 19:08

    Kako li se sada oseća M.Mandić koja joj je bila domaćin i učitelj u Beogradu.

  • Mihajlo

    4. avgust 2021 | 17:28

    A šta će hrvatići drugo da rade nego da provociraju. Tako leče komplekse. Nije lako kad znaš da su ti preci pokatoličeni. To njih večno proganja što su nastali od Srba.

  • Sale Mladenovic

    4. avgust 2021 | 18:03

    Koliko si jadna i bedna ,posle te osvojene medalje.Imala si simpatije kao sportista ,a kao žena postaješ odvratna.Uvlačiš se ustaštvom u d.pe hrvatima.Jadnice mala nevaspitana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA