Novak komentarisao Nininu izjavu o neodigranom meču za bronzu i dodao: Šteta što nije bilo medalje!

Novak je napisao "odličan povratak u prošlost", a onda i na svom Instagramu poželeo sreću preostalim srpskim sportistima u Tokiju

  • 59
Olimpijske igre 2020, Tokio, Novak Đoković, Karenjo Busta

Foto: Tanjug/AP

Srpska teniserka Nina Stojanović osvrnula se na to što nije bila u mogućnosti da igra za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama zbog umora Novaka Đokovića izazvanom igranjem u singlu, a onda je i sam Nole prokomentarisao objavu na Instagramu.

Nina je navela da samo ona zna kako joj je bilo kada nije izašla na teren u miksu sa Đokovićem, te postavila sliku iz detinjstva sa najboljim teniserom sveta, a sada je dobila i odgovor na svoje reči.

Novak je napisao "odličan povratak u prošlost", a onda i na svom Instagramu poželeo sreću preostalim srpskim sportistima u Tokiju uz žal što nije uspeo da da dođe makar do jedne medalje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Velika je čast bila predstavljati Srbiju na Olimpijadi. Žao mi je što se ono posebno iskustvo nije završilo sa jednom od medalja za mene, ali me to čini još motivisanijim da nastavim sa radom i da se vratim još jači u Pariz za 3 godine. Svu sreću želim našim sportistima koji nastavljaju borbu za medalju! Navijamo za Srbiju - napisao je Novak na društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    4. avgust 2021 | 20:40

    Da se razumemo ne bih ni stigla tu da nije bilo Djokovica. Puna podrska za Djokovica i kad je tesko a ne samo kad se pobedjuje ! Kad pobedjuje tad je najlakse da ga tapsete na ledja...

  • Dach

    4. avgust 2021 | 20:56

    Kao što je rekao Vanja Grbić..od blata ćemo ih praviti za par godina ...i njega i Španovićku ..sa kojima su pojedinci sada kao nezadovoljni

  • Zvezda

    4. avgust 2021 | 18:37

    Kakve gluposti sve neces procitati u komentarima.Ko je izdao pravoslavlje on je veci pravoslavac od svih vas koji pisete ove gluposti,on je sportista kakvo surovanje.Da je uzeo britansko drzavljanstvo bio bi vise postovan nego ovde.Zao mi je sto pojedini ne mogu razumjeti da nekada telo moze da izda I najaceg.I jos jednom cu ponoviti da je njegova najveca greska sto je otisao na te olimpiske igre. Nismo mi njega dostojni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA