Najbolja fudbalerka sveta podsetila na Piksija i Ramba: Rapino dovela SAD u vođstvo golom iz kornera

Još jednom je pokazala zašto je najbolja fudbalerka sveta...

  • 0
Megan Rapino, Olimpijske igre Printskrin: Twitter / ojbsports

Najbolja fudbalerka sveta i reprezentativka SAD-a, Megan Rapino uspela je da postigne najlepši gol na Olimpijskim igrama, pošto je direktno iz kornera savladala Majku, golmanku Australije u meču za treće mesto na OI.

Očekivale su Amerikanke da osvoje zlato i u ovom sportu, s obzirom na to da već godinama dominiraju na svetskom nivou, međutim, već se u grupi videlo da nešto ne štima u njihovoj reprezentaciji - poraz od Švedske, potom remi sa Australijom, da bi u četvrtfinalu prošli Holandiju tek posle penala.

Sve što se skupljalo, konačno je došlo do svog 'kraja' u polufinalu gde ih je Kanada savladala sa 1:0 i tako poslala u borbu za bronzanu, umesto za zlatnu medalju.

Megan Rapino je donela prednost u 8. minutu golom direktno iz kornera, što se retko viđa na fudbalskim terenima, a ovakvim pogotkom je podsetila na neke od zvezda srpskog fudbala poput Dejana "Ramba" Petkovića i Dragana Stojkovića Piksija.

Video: Tri najveće greške pred finale u atletici: Emir Bekrić zna!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA