≫ 

Dominacija Francuske u kolektivnim sportovima: Košarkaši, rukometaši i odbojkaši u finalu OI

Kakav rezultat zemlje trikolora

  • 2
Tokyo Olympics Volleyball Manu Fernandez

Francuska dominira u kolektivnim sportovima na Olimpijskim igrama u Tokiju. Muška rukometna reprezentacija Francuske plasirala se u finale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je danas u polufinalu pobedila Egipat 27:23. U finalu, koje je na programu u subotu, Francuzi će igrati sa boljim iz meča Španija - Danska.

Košarkaši Francukse igraće u finalu Olimpijskih igara u Tokiju, pošto su danas u dramatičnom polufinalu pobedili Sloveniju 90:89. Finale između SAD i Francuske igra se u subotu od 4.30 sati, dok će Slovenija i Australija za bronzu igrati od 13 sati.

Odbojkaši Francuske plasirali su se u finale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto su danas u polufinalu pobedili Argentinu 3:0 (25:22, 25:19, 25:22).

"Trikolori" će se za zlatnu medalju boriti za Rusima, koji su ranije danas savladali Brazil 3:1 (18:25, 25:21, 26:24, 25:23).

Osim muškaraca i devojke imaju uspeha. Košarkašice igraju polufinale protiv Japana, dok rukometašice takođe igraju polufinale i imaju šansu za finale.

Video: Ovako govori sportistkinja: Emotivna Jovana Brakočević o Maji Ognjenović i Tijani Bošković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    5. avgust 2021 | 17:27

    Drzava i klubovi ulazu novac u sportiste i sve vezano za sport,od uslova za rad,igrace,trenere,medicinskog osoblja,jednostavno sve se vraca kroz pobede,medalje i titule...kod nas se"ulaze"u dilove uprava sa menadzerima,ima poneka pobeda,nema medalja,nema ni titula

  • duka

    5. avgust 2021 | 18:55

    Kako to da nemaju vaterpolo o da to niko ne gleda i ne zanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA