≫ 

"Svaki ružan san će proći, šou mora da se nastavi": Jaka poruka Ivane Španović posle neuspeha!

Srpska atletičarka se oglasila na svojim društvenim mrežama

  • 37
Olimpijske igre atletska reprezentacija Srbije,  Ivana Španović Foto: ATA Images

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka u istoriji, javila se dva dana posle završenog finala u skoku u dalj, kada je zauzela četvrto mesto.

Ona tada nije mnogo pričala, ali sada je na svom instagramu objavila dirljivu priču.

- Ova Olimpijka je 31-godišnja devojčica koja 24 godine rada posvetila snu i 7 sekundi skoka vere. Pa, pretpostavljam da... Možda se ne radi o srećnom kraju, možda se radi o priči.

- Poslednje 2 godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomnjenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će, te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod, upravo game changer situacije.

- Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek, pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i života, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravas svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse.

- Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička- proći će.

- Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato- show must go on.

Video: Šteta! Španović ostala bez medalje u dramatičnom finalu, odličje joj izmaklo za šest centimetra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    5. avgust 2021 | 18:26

    Biti cetvrti na svetu u bilo kojem sportu je ogroman uspeh. Ovi sto kritikuju i otrcavaju nisu ni u cemu cetvrti na svetu, nisu ni milioniti. Samo lece komplekse otrcavajuci uspesne. Hvala Ivani na radostima koje nam je do sada priustila. S bice ih jos.

  • Rade

    5. avgust 2021 | 17:27

    Ćero nema više nikakvih Medalja sad' možeš da skačeš iz zadovoljstva čim je tebi Trener Verenik (neznam dokle) tu je kraj!!! 🤔👎

  • Zeljko

    5. avgust 2021 | 17:38

    pa sta si mislila ?? da su OI radnicke sportske igre u Aleksincu ????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA