≫ 

Mandićev šou ispred kamere: "Je l' hoće neko na vaterpolo?"

Presrećan je bombarder Srbije bio psole finala OI

  • 41
Dusan Mandic, Vaterpolo reprezentacija srbije Printskrin: RTS

Sa tri postignuat gola u finalu protiv Grčke, Dušan Mandić je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje zlatne medalje vaterpolista na Olimpijskim igrama!

Iako ima samo 27 godjna, jedan je od iskusnijih igrača, a posle odlaska "sedmorice veličanstvenih" nema sumnje da će biti glavni stub Delfina u budućnosti.

- Ovo dugujemo ovoj sedmorici koji su danas odigrali poslednju utakmicu u njihovim karijerama za Srbiju, bili si mu braća i očevi, hvala im svima, idu u večnost. Hvala im puno - rekao je Mandić koji je pozdravio porodicu, a potom se vratio ispred kamera:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

- I još jedna stvar! Je l' hoće neko na vaterpolo - alidurao je Mandić na svojevremenu izjavu Nikole Jokića s kojim pre skoro deset godina niko nije hteo da igra basket, da bi je Srbin u međuvremenu postao MVP NBA lige.

Podsetimo, od reprezentacije su se oprostili Filip Filipović, Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Gojko i Duško Pijetlović, Stefan i Branislav Mitrović su protiv Grčke završili svoje sjajne reprezentativne karijere, i to na način na koji smo svi priželjkivali - sa zlatnim odličjem na grudima.

>>> Sjajno je Partizan otvorio sezonu, a u četvrtak je remizirao na gostovanju Sočiju i napravio dobru poziciju za prolaz dalje u Evropi, pa pun samopouzdanja večeras (21.00) gostuje Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Partizan.

Video: Dirljiva poruka za Fiću, Andriju, Miću, Gojka, Duška, Stefana, Branu i zašto je Deki najveći ikad!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    8. avgust 2021 | 11:38

    Ajde to sto je vrhunski igrac verovatno jedan od najboljih na svetu,ali koliko je on simpatican i harizmatican to se ne moze opisati

  • suarez

    8. avgust 2021 | 11:44

    Bravoooo careviii !!!!! P.S Nije slucajno alidirao na Jokica …. Mislite o tome ! RESPECT!

  • Vid

    8. avgust 2021 | 11:35

    Car!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA