≫ 

"Savić da se oprosti od reprezentacije, zauzima dva mesta u autobusu": Rađen poslao šaljivu poruku

Nekadašnji vaterpolista je pratio meč sa svojom akademijom u Beogradu

  • 2

Vaterpolo selekcija Srbije pobedila je u finalu Olimpijskih igara reprezentaciju Grčke rezultatom 13:10, čime je osvojila novu zlatnu medalju, ukupno treću za našu zemlju u Tokiju. Odličnom igrom u poslednjih osam minuta, oni su uspeli da slome i poslednji otpor rivala.

Ekipa portala Telegraf.rs pratila je finalni meč vaterpolista zajedno sa legendarnim Nikolom Rađenom i njegovom akademijom mladih vaterpolista u Beogradu. Sasvim očekivano, po osvajanju zlata usledio je veliki aplauz.

On se posle osvajanja prvog mesta dotakao našeg trofejnog selektora Dejana Savića, o kojem je imao dosta toga pozitivnog da kaže, čak i u šaljivom tonu.

- Savić je najbolji svih vremena i to je ponovo pokazao. i ne može mu niko ništa. Kakav je? Veliki i dosta gabaritan. Što bi rekao Stefan Mitrović, ja bih zamolio Savića da se oprosti od reprezentacije, jer zauzima dva mesta u autobusu.

- Savić je čovek sa kojim sam igrao i koji me je trenirao. On je najbolje od svih ukapirao kako je izaći iz bazena i voditi ekipu. Najbolje je upotrebio svakog igrača u reprezentaciji, stvorio je atmosferu koje nema nigde. Sve postulate ponašanja je modifikovao i prilagodio novoj reprezentaciji. Hijerarhija se poštuje, zna se šta ko radi i oni deluju kao jedna velika porodica -

izjavio je Nikola Rađen za Telegraf.rs posle pobede naših vaterpolista u finalu.

Video: Nikola Rađen slavi zlatnu medalju vaterpolista Srbije: Evo kako je emotivno ispratio meč Delfina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    8. avgust 2021 | 14:23

    Rađen nikad nije bio vrhunski vaterpolista bio je samo prosečan igrač.....

  • Savic

    8. avgust 2021 | 15:43

    Je dosta smrsao a inace je bio gotovo pukao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA