Najsramotniji potez na OI: Francuz porušio flašice sa vodom tokom maratona da ih drugi ne bi uzeli

Velika bruka Morada Amdunija

  • 10
Maraton Foto: Twitter / @piersmorgan / Printskrin

Maratonskom trkom u muškoj konkurenciji stavljena je tačka na atletska zbivanja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pobedu je potpuno očekivano ostvario Elijud Kipčoge iz Kenije sa vremenom od dva sata, osam minuta i 38 sekundi, čak minut i 20 sekundi brže od drugoplasiranog Abdija Nagejea iz Holandije na drugom mestu i još dve sekunde ispred Bašira Abdija iz Belgije.

Iako je čitava trka manje-više protekla u najboljem mogućem redu, francuski Olimpijac, Morad Amduni potrudio se da napravi svojevrstan skandal kada je sredinom trke odlučio da uradi nešto neobjašnjivo.

Naime, na mestu gde atletičari mogu da se osveže i uzmu flašice sa vodom, on je namerno pružio ruku i porušio sve što se nalazilo na stolu na veliki bes takmičara i šok gospođa iz Japana koje su stajale pored i volontirale.

Nema sumnje da je ovo jedan od najsramotnijih poteza ovih Olimpijskih igara, koji zaslužuje svaku osudu sportske javnosti. To sigurno nije način da se dođe do medalje, do koje ovaj "sportista" nije ni došao pošto je završio na 17. mestu ukupno.

Videćemo da li će biti ikakve reakcije Olimpijskog komiteta Francuske. Pogledajte i sami u videu iz ove vesti kakav je potez napravio maratonac.

Video: Mogao bi i Dejan Savić da se oprosti, jer zauzima dva mesta u autobusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA