Srpski juniori stali u polufinalu: Mladi vaterpolisti boriće se za bronzu

Grci bolji od izabranika Vlade Vujasinovića

  • 1

Srpska juniorska vaterpolo reprezentacija poražena je u polufinalu Svetskog prvenstva u Beogradu od Grčke, rezultatom 9:8 (3:3, 4:3, 2:1, 0:1) čime je ostala bez šanse da brani zlatnu medalju. 

Grčki tim je zasluženo slavio, vodio je tokom čitavog meča, uspeo je da odbije najjače nalete našeg tima u poslednjoj deonici, pa će se u finalu igrati protiv Hrvata.

Rival našim mladima vaterpolistima u borbi za bronzu biće Mađarska.

Filip Radojević, koji je bio najefikasniji u našem timu sa četiri gola, imao je šut za izjednačenje 23  sekunde pre kraja, ali je izblokiran i tako je propala poslednja šansa da izborimo produžetak.

Duel sa Mađarima zakazan je za 18.40 na bazenu SC "Milan Gale Muškatirović".

Hrvati i Grci igraju finale od 20 sati.

SRBIJA: Filipović (8 odbrana), Tankosić, Tomić, Lukić 1, Vučinić 1, Gvozdanović, Drašović 1, Toholj, Janković, Radojević 4, Radonjić, Velkić 1, Belopavlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teasu

    13. avgust 2017 | 11:36

    Bravo momci, samo napred! Sramota da ne vidim nigde da će biti prenos, al svi sportski kanali pretrpani stranim sp dešavanjima. Eto, kolko cenimo svoje, i kolko se vaterpolo malo ceni.. Volela bih gledati i finale, večeras, jer volim vaterpolo, al nama to nisu bitna dešavanja, izgleda tako.. Al zato sve arene prepune stranog fudbala, starih utakmica i sl.. SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA