Odbojkaši Vojvodine vladaju Srbijom, 15. titula stigla u vitrine "lala"!

U finalnoj seriji Novosađani savladali Novi Pazar rezultatom 3:1

  • 1

Odbojkaši Vojvodine osvojili su titulu prvaka države pošto su i treći put u finalnoj seriji savladali Novi Pazar, i tako došli do 15. titule u klupskoj istoriji.

Novosađani su trijumfovali ukupnim rezultatom 3:1 u seriji, dva puta su slavili u "Spensu", potom su poraženi u Novom Pazaru, a u nedelju uveče su ponovo na gostujućem terenu izvojevali pobedu.

Pred oko 1.800 gledalaca u hali "Pendik", rezultat je posle 135 minuta igre glasio 17:25, 34:32, 25:18 i 32:30.

Domaćin je nakon ubedljive pobede pre četiri dana ponovo počeo furiozno i prvi set lako dobio nošen fantastičnom podrškom sa tribina. To ipak ovog puta nije dekoncentrisalo izabranike Nedžada Osmankača pa su drugi set uspeli da dobiju u dramatičnoj završnici što im je dalo dodatnu snagu da treći dobiju relativno lako.

U četvrtom je viđena nova drama.

Crveno-beli su imali dve meč lopte pri rezultatu 24:22, ali ne samo da uspevaju da ih prokockaju, već domaćin sa tri uzastopna poena dobija priliku da potpuno preokrene tok meča. To se ipak nije dogodilo, igralo se poen za poen, čak 46. minuta do konačnog trijumfa gostujućeg tima, prenosi portal 021.

David Mehić je ovog puta bio najbolji poenter u pobedničkom timu sa 19 osvojenih poena, a pratio ga je Kujundžić sa 15. S druge strane, istakao se Hamzagić sa 24.

Vojvodina pored 15. titula nacionalnog šampiona, u svojim vitrinama ima i 15 pehara pobednika kupa.

Meč u Novom Pazaru su posmatrali Zoran Gajić, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, u društvu sa Nihatom Biševcem, gradonačelnikom Novog Pazara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA