≫ 

Hrvat se konačno izvinio Filipoviću za pokušaj nokauta: To mi nije trebalo! (VIDEO)

Bio je red...

  • 6

Filip Filipović konačno je dobio izvinjenje hrvatskog vaterpoliste Lorena Fatovića, koji ga je udario pesnicom u bazenu u polufinalu Evropskog prvenstva u Barseloni.

Naš reprezentativac je dobio šokantan udarac kad je Fatović doživeo potpuno pomračenje, zbog čega se izvinio u izjavi hrvatskim medijima.

- Ono stvarno nije bilo potrebno, izvinio sam se, sad se još jednom izvinjavam svima. Bila je to 'žuta minuta', stvarno se izvinjavam svima koji su to videli. Onome nema mesta ovde - rekao je Fatović.

On je sa saigračima pobedio Italiju u meču za treće mesto, što je na kraju proslavljeno na postolju poznatom domoljubnom pesmom.

U polufinalu, u ovom spornom momentu, Fatović je bio previše nervozan jer je Hrvatska počela da gubi konce igre, a najgore od svega je što to sudija nije video.

- Klinč od samog starta. Znali smo šta nas čeka i kako da se ponašamo. Hvala Bogu lepo se završilo. Ako ja lažem za udarac preko vode snimak ne laže. U finalu smo, šta više da se kaže. Još korak - rekao je Filipović posle polufinala, a taj korak je po navici napravljen.

VIDEO - Prljava igra, udarci u lice, davljenje... Da li je vaterpolo najbrutalniji i najkrvaviji sport na svetu?

UNIQA je zvanično osiguranje naše najtrofejnije generacija sportista ikada, koja se u Barseloni bori za četvrtu uzastopnu titulu evropskih šampiona. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    29. jul 2018 | 12:09

    Ma za ovo je zasluzio diskvalifikaciju za zivota....ne mogu nam nista...najjaci smo

  • мама

    29. jul 2018 | 14:06

    Извинуо се онима који су то гледали никако нашем играчу... безобразлук само такви

  • Kole

    29. jul 2018 | 17:11

    Izvinuo bi se ja tebi preko ledja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA