Delfini preslišali i Amere, slede Hrvati za prvo mesto!

Ekipa Dejana Savića superiorna i u drugoj utakmici na Svetskom kupu u Berlinu

  • 2

Srpski vaterpolisti bili su superiorni i u drugom kolu Super kupa u Berlinu. Prvog dana "stradala" je Južna Afrika sa 18 razlike, a drugog i Sjedinjene Američke Države koje su Delfini, ipak, poštedeli debakla posle tri ubedljive trećine.

Na kraju, Srbija - SAD 14:8.

Najefikasniji u našem timu bio je Dušan Madić sa pet golova, od kojih je tri dao za samo dva minuta u prvoj deonici.  Lako je naš tim stigao do 5:1, a nadmoćna igra se nastavila i u nastavku, kada je prednost samo rasla - do najubedljivijih 12:4.

Tek u poslednjoj četvrtini Amerikanci su "došli do vazduha", i to samo zbog labavijeg pristupa naših igrača, taj deo igre dobili su 4:2 i koliko-toliko se spasili težeg poraza.

Srbija u četvrtak od 16 sati, za prvo mesto u grupi, igra protiv Hrvatske, koja je u Berlin stigla u najjaćem sastavu, samo bez kapitena Jokovića.

Srbija – SAD 14:8 (6:3, 3:1, 3:0, 2:4)

Bazen Evropa sport park. Sudije: Buk (Španija), Flehiv (Australija). Igrač više: Srbija 4 (3) , SAD 9 (4). Tri igrača više: SAD 1 (0). Peterci: Srbija 2 (2)

SRBIJA: Rističević (šest odbrana), Mandić 5, V.Rašović 2, Ranđelović 1, Subotić 3, Lazić 1, Vico, Drašović, Jakšić, Stojanović 2, S.Rašović.

SAD: Baron (sedam odbrana), Vodhed, Obert, Halok 1, Kupido, Karnigla 1, Rols, Boven 2, Stivenson 2, Smit, Irving 2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA