≫ 

Plačite, šampionke, plačemo i mi: Planeta priča o suzama srpskih odbojkašica (VIDEO)

Tijana Bošković i Stefana Veljković nisu mogle da sakriju emocije posle neverovatne pobede u finalu Svetskog prvenstva protiv Italije

  • 8

Srpske odbojkašice osvojile su titulu prvaka sveta, pošto su u spektakularnom finalu, posle preokreta savladale Italiju sa 3:2. Bila je to žestoka bitka dve najbolje reprezentacije sveta, a na kraju je presudila mentalna snaga Srpkinja, koje su bile najbolje kada je bilo najpotrebnije.

Slavlje srpskih odbojkašica u Japanu; Foto: japan2018.fivb.com

Najefikasnije u našim redovima bile su Tijana Bogdanović i Brankica Mihajlović sa po 19 poena, a Tijana je po završetku meča proglašena i za MVP-ja turnira.

Kada je Srbija pretvorila prvu meč loptu u poen, u hali je nastala ludnica, a naše devojke nisu znale šta da rade od sreće. Bilo je i suza radosnica, a kamera je zabeležila emotivan momenat i zagrljaj Stefane Veljković i Tijane Bogdanović, kako u suzama slave.

Taj video podelio je zvanični Tviter nalog svetske odbojkaške federacije:

VIDEO: Pogledajte kako su naše odbojkašice razbile Italijanke pre finala

VIDEO: A naše šampionke su zaustavile i Holanđanke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    20. oktobar 2018 | 16:16

    OPET JE PROGOVORILA LEPŠA STRANA SRBIJE I SA VRHA SVETA POKAZALA SVIMA KO JE SRBIJA... PONOS... INAT... LJUBAV... BORBA... TIMSKI DUH... USPEH! DRAGE DEVOJKE HVALA ZA SVE RADOSTI... ZA OVAJ OSEĆAJ PONOSA! A VI ZAISTA JESTE PONOS SRBIJE...!!!

  • Robin

    20. oktobar 2018 | 16:12

    E ovako se peva himna, ponosi se SRBIJO, a fudbaleri neka nauče nešto od naših odbojkasica!!! ♥️♥️♥️

  • Jaca

    20. oktobar 2018 | 17:05

    Bravooo devojke!!!! Šteta što dežava ne daje značaj ovim devojkama! Samo fudbal, fudbal i seljačizam. A ove divne ŠAMPIONKE su pokazale šta znači drugarstvo! Sada će naravno pojedini političari stati sa njima na balkon i biti ponosni a tako malo se govorilo o celom odbojkaškom prvenstvu i ovim divnim devojkama. Kladim se da velika većina i nije znala da danas igraju za zlato jer i nije bilo prenosa na nacionalnoj tv. Bravo za devojke i njihovog divnog trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA