≫ 

Republika Srpska u suzama radosnicama: Uplakani otac Tijane Bošković poslao poruku narodu sa obe strane Drine (VIDEO)

Emocije u domovima zlatnih devojaka

  • 12

Naše odbojkašice osvojile su svetsku titulu pobedom nad Italijom, što je posebno emotivno ispraćeno u domu porodice Tijane Bošković.

Tijana je dominirala tokom celog turnira, vodila je tim do trijumfa sa 3:2, prethodno je slomila Holandiju za 3:1, a porodica se okupila u velikom broju da navija u finalu.

Najvažniji poen bio je najluđi: Odbojkašice 2 puta spasile nemoguće, a onda je projektil Tijane Bošković najavio svetsku titulu! (VIDEO)

- To znači za srpski narod, za Republiku Srpsku, za Bileću, za Bosnu i Hercegovinu - rekao je posle suza otac Ljupko, a bilo je slično u Brčkom, odakle je Brankica Mihajlović.

- Obećala nam je medalju, nismo se dogovorili da bude zlatna, međutim, ona je insistirala da bude zlatna, to je i dokazala - poručio je otac Milorad iz Brčka.

VIDEO - Naše odbojkašice su SVETSKI ŠAMPIONI!!!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    20. oktobar 2018 | 21:45

    Svaka cast devojke! Ovako nesta nam uskrate nase televizije RTS i RTRS. Izgleda da im je sve vaznije sto emituju nego nase ZLATNE ODBOJKASICE! Ovo je velika sramota!!!

  • Srdjan

    20. oktobar 2018 | 21:37

    E moj precednice, lako je fudbalerima obecati 10.000.000€, sad budi precednik svih gradjana i izvadi ovim devojkama, zasluzile su. Ko misli da nisu neka proba biti najbolji u bilo cemu u svojoj uluci da ne kazem vise od toga.

  • Vuk

    20. oktobar 2018 | 21:50

    Čestitam kralju kad si nam podario ovakvu Princezu Srpkinju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA