≫ 

Stop odmazdi nad Partizanom, Jelenić hoće da uništi najtrofejniji srpski klub: Crno-beli u sve žešćem ratu sa Vaterpolo savezom!

Tenzije dostižu vrhunac!

  • 12

Vaterpolo klub Partizan revoltirano je dočekao otkaz dugogodišnjeg direktora Vaterpolo saveza Srbije Zorana Avramovića, tvrdeći da je on oteran zbog podrške koju pruža crno-belima.

To je tvrdnja iz najtrofejnijeg srpskog kluba, a Avramović je u novembru izabran za predsednika Skupštine VK Partizan. U taboru crno-belih, smatraju da je posao u Savezu izgubio zbog svojih istupa u javnosti.

Podsetimo, predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić oglasio se u ponedeljak zbog problema koje crno-beli imaju sa opštinom Voždovac oko bazena na Banjici.

– Od kada sam ja predsednik, Savez je četiri ili pet puta pomogao Partizanu. Međutim, mi ne možemo da se mešamo u sudski spor između Opštine Voždovac i crno-belih oko vlasništva na bazenu Banjica. Po podacima koje imam, bazen pripada Voždovcu - rekao je Jelenić, a crno-beli su poručili Jeleniću da sudski spor izmedju VK Partizan i opštine Voždovac još nije ni započet, iako je Partizan još u aprilu podneo tužbu za utvrđivanje prava svojine.

Posle svega, usledio je rastanak sa Avramovićem, koji je Partizan prokomentarisao na društvenim mrežama.

- Predsednik Skupštine VK Partizan gospodin Avramović dobio je danas otkaz u VSS, u kom je godinama uspešno obavljao funkciju izvršnog direktora. ZAUSTAVIMO odmazdu ka Partizanu zbog istupanja u javnost. Vaterpolo savez Srbije NIJE privatno vlasništvo i ne smemo dozvoliti na nevini ljudi dobijaju otkaze zbog podrške VK Partizan!

Na udaru je i Jelenić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    4. decembar 2018 | 19:25

    Nisam Partitanovac. Ali je dosao da ih unisti, videlo se odmah na pocetku. Pravda za Vaterpolo klub Partizan.🏊

  • Dis

    4. decembar 2018 | 22:09

    Ovo sto se desava Partizanu sam je kriv za to ,ako propadne klub koji je imao najbolje uslove u Srbiji sta trebaju drugi da rade ? Imali su svoj bazen ,iznajmljivali poslovni prostor koji su dobili za dzabe od drzave i propali malo se zapitajte ko vas vodi i gde vas vodi .

  • DLZ

    4. decembar 2018 | 21:27

    Moze neko sa ne voli VK Partizan,ali uspesi josbof vremena SFRJ pa do danas,koliko je ta vaterpolo skola donela radosti Srbiji je nemerljiva,kada su zakazivali kosarkasi,odbojkasi,samo su vaterpolisti donosili ovoj zemlji radost i medelja.Ne razumem ovakv poriv mrznje u sportu koji nikada nije bio incidentan i uvek su se pomagali veciti rivali.Taj Jelenic eka samo vrati film u finalima koje su vodili Savic i Vujasinovic,toliko sportskog duha i zdrave atmosfere za sve prave navijace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA