Budi naš igrač više na Svetskom prvenstvu u rukometu

Ne propustite svoju šansu!

  • 0

Svi potrošači koji od 6. do 24. decembra u Lidlu kupe proizvode u vrednosti od najmanje 2.000 dinara, i na sajt igracvise.rs postave kreativnu fotografiju na kojoj vatreno navijaju za naše „orlove“, imaju priliku da osvoje jedan od 21 komplet aranžmana za gledanje utakmica Svetskog prvenstva u rukometu.

Lidl, kao generalni sponzor predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu, koje se održava od 10. do 27. januara 2019. godine u Nemačkoj i Danskoj, obezbedio je za svoje potrošače u Srbiji 20 komplet aranžmana za utakmice Srbije na Svetskom prvenstvu u Berlinu (Nemačka) i 1 aranžman za finale Svetskog prvenstva u Herningu (Danska). Svaki dobitnik može da povede još jednu osobu, a obezbeđeni su im avio-prevoz, smeštaj i karte za utakmice.

Pravo na učestvovanje u nagradnom konkursu imaju sve osobe starije od 18 godina koje kao dokaz o kupovini na sajt igracvise.rs. prilože račun sa iznosom od preko 2.000 dinara iz bilo koje Lidl prodavnice u periodu trajanja konkursa i maštovitu fotografiju koja predstavlja kako se bodri srpska reprezentacija. Na istom sajtu je potrebno ukucati broj fiskalnog računa označen sa BI u donjem levom uglu na računu i ostaviti kontakt podatke kako bi najkreativniji učesnici mogli da dobiju obaveštenje o svojoj nagradi.

Nagradni konkurs traje tri nedelje, u toku kojih će stručni žiri iz kompanije Lidl Srbija odabrati najmaštovitije fotografije, a učešće u svakoj od nedelja donosi mogućnost osvajanja različitih komplet aranžmana. Naime, svi potrošači koji fotografije objave prve nedelje (6.12 od 12h - 12.12. do 12h) ulaze u konkurenciju za osvajanje standardnih karata. Pobednici u drugoj nedelji (12.12. od 12h - 18.12. do 12h) osim standardnog, dobijaju poseban ugođaj, jedinstveno i uzbudljivo iskustvo gledanja utakmice sa udobne Lidl sofe koja se nalazi pored samog terena. Treće nedelje nagradnog konkursa (18.12. od 12h - 24.12. do 12h) pobednici dobijaju „VIP” karte za utakmice Srbije, a u istoj takmičarskoj nedelji biće dodeljene karte za finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u rukometu, koja podrazumeva „VIP“ mesto u loži.

Imena pobednika prve nedelje biće objavljena na sajtu igracvise.rs 17. decembra, druge nedelje 21. decembra a pobednici trećeg kruga biće poznati 27. decembra.

Fotografije objavljene u jednoj nedelji neće se razmatrati u preostalim nedeljama. Konkurs je počeo 6. decembra u podne i trajaće do 24. decembra u podne, a sve informacije i detaljna pravila konkursa biće dostupni su na sajtu igracvise.rs.

Ne propustite svoju šansu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA