≫ 

Francuska napravila seriju 7:0 i najavila krah Srbije: Rukometašice se neslavno oprostile od Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Domaći tim ništa nije prepustio slučaju

  • 1

Rukometašice Srbije porazom su se oprostile od Evropskog prvenstva, Francuska je bila bolja sa 38:28.

Naš tim je posle ispuštene pobede nad Crnom Gorom doživeo fijasko u poslednjem meču protiv domaće selekcije Francuske, koja je bila inspirisana da overi efikasno plasman u polufinale.

Selekcija Trikolora je posle našeg vođstva od 14:13 ušla u seriju od 5:0 i na poluvreme otišla sa lepom zalihom, koja je kasnije uvećana.

Serija je potrajala do 7:0, posle čega je Francuska otišla i na dvocifrenu razliku golom za 26:16, pa je na samom kraju bila slična situacija sa 38:28.

Po pet golova imale su Katarina Krpež, Jovana Kovačević i Slađana Pop Lazić, na drugoj strani dominirala je Nze Minko sa devet golova iz 12 šuteva.

Nakon svega, naš tim je ostao zakucan za dno tabele sa dva boda, Rusija je prva, Francuska druga pred plasman u polufinale iz grupe I.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    13. decembar 2018 | 12:55

    Neozbiljnost nas je kostala prolaza ali bi svakako ispali poraz od crne gore sramotan imali smo igraca vise i izgubimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA