≫ 

Moralni čin Dejana Savića: Odlazim iz Zvezde, dostojanstvo mi ne da mira posle loših rezultata!

Posle niza neuspeha Savić je odlučio da završi saradnju sa crveno-belima

  • 10

Aktuelni selektor vaterpolo reprezentacije Srbije i trener Crvene zvezde Dejan Savić podneo je ostavku na mesto trenera crveno-belih.

Savić se zahvalio igračima na saradnji i poželeo im uspeh u nastavku sezone, a o svojoj odluci obevestio je upravu kluba.

Takođe, trofejni trner uputio je javnosti obrazloženje za svoju odluku:

- Posle niza neuspeha i loših rezultata, kao i eliminacije iz Kupa Srbije savest i dostojanstvo mi ne daju mira i to je razlog za podnošenje neopozive ostavke na mesto trenera Crvene zvezde. Nisam uspeo da povežem osnovne parametre za stvaranje tima i nije bilo lako naći kompromis između ličnog sistema vrednosti, načina rada kao i shvatanja vaterpolo igre sa onim što se od mene kao trenera očekivalo - naveo je Savić.

- Preuzimam odgovornost i smatram da je ovaj čin jedino rešenje. Na ovaj način možda izazovem reakciju buđenja ekipe koja će nadam se pokazati kvalitet u daljem takmičenju. Želim svima sreću i uspeh. Dugujem upravi Zvezde veliku zahvalnost na ukazanoj prilici i želim da razumeju da je ovo moralni čin a ne posledica ishitrene odluke zbog sukoba, konflikta ili nesporazuma - dodao je Savić.

U Ligi šampiona, Zvezda je poslednja u svojoj grupi, sa četiri poraza uz gol r azliku 13:52.

VIDEO - Kako je Pro Reko demolirao Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1

    14. decembar 2018 | 08:22

    Zar ne vidite da otimanjem i pokusavanjem da se institucija unisti,a neki mutant na silu podigne,ne postize zeljeni cilj. Sa pionirima im citamo lekcije,a oni se na silu guraju da kao postanu neko. Ma,ne ide to. A,i ti si pristajao na sve te podlosti,Savicu. Tako je i u ostalim sportovima. Mogao bih do sutra,ali necu vise jer znam da ce sve proci i nestati,a Partizan opstati

  • Drakula

    14. decembar 2018 | 08:38

    Lepo je Dule rekao... Džaba vam novci

  • Liga šampiona???

    14. decembar 2018 | 08:09

    Oteto-prokleto!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA