≫ 

POTVRĐENO: Selektor Grbić promenio kompletan stručni štab!

Trofejni stručnjak smatra da je timu potrebna nova energija

  • 2

Napad na nove medalje muške odbojkaške reprezentacije Srbije u 2019. godini biće sa novim stručnim štabom. Tačnije neće biti četvorice članova, pomoćnika Nedžada Osmankaća i Duška Nikolića, skauta Saše Joksimovića i kondicionog trenera Aleksandra Petrovića.

Kako prenosi odbojka-volleyball.com tako je odlučio selektor Nikola Grbić koji je tim povodom izjavio:

- To niko ne treba da shvati kao kaznu, jer i nije, već samo kao pokušaj da damo šansu i nekim drugim ljudima, sa novom energijom. Sličan slučaj imali smo kada smo umesto stručnog štaba koji su činili italijanski stručnjaci, doveli upravo ove ljude sa kojima smo osvojili Svetsku ligu.

- Želja nam je da tako nešto bude i ovog puta. Odluka je bila izuzetno teška, jer su sve to ljudi koji su imali veliki doprinos u rezultatima postignutim u poslednjih nekoliko godina, kada je i osvojena Svetska liga 2016, pa bronza na Evropskom prvenstvu prošle godine, kao i dva četvrta mesta ove. Pomogli su mi da budem bolji trener, ali i bolji čovek i od srca im se zahvaljujem na svemu.

Ko će zameniti pomenutu četvoricu, znaće se početkom naredne godine, kada će početi da se prave planovi za reprezentativne obaveze koje plave očekuju u 2019.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. decembar 2018 | 15:12

    Srecno uz nove ljude i nove velike uspehe Srpske Odbojke .Bravo CARE .

  • Tiši

    19. decembar 2018 | 08:07

    Čovek živi za odbojku i tome je sve podređeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA