≫ 

Oglasio se Darko Stanić, nakon optužbe da je udario koleginicu po zadnjici: Dajte da vidimo taj snimak, možda se u mom mozgu desio neki prekid!

Optužbe od strane nevladine organizacije ''Atina'' negirala je i devojka koju je Stanić navodno udario

  • 18

Darko Stanić nije udario koleginicu po zadnjici! Barem tako tvrdi devojka koju je navodno nekadašnji rukometni golman papirima ''odalamio'' po zadnjici!

Vest da se takvo nešto dogodilo u nedelju u Novom Sadu, bila je udarna vest dan kasnije. Reagovao je čak i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Međutim, već u utorak stigao je demant.

- Jako ružan način da se diskredituje neka osoba. To udaranje se nije dogodilo, izmišljeno je. Ružno je što se osobe koje se bore za ženska prava na ovaj način ponašaju. Ako im se nije dopalo njegovo izlaganje, trebalo je to da reše s njim, a ne da izmišljaju nešto što se nije desilo. Zar mislite da bih dozvolila da me neko na takav način ponižava - rekla je za Kurir devojka koju je Stanić navodno udario, a koja inače stažira u ministarstvu.

Oglasio se i sam Stanić, koji je sada državni sekretar.

- Najmanji će biti problem da istog sekunda odem sa ove stolice ako javnost prosudi da sam ikoga uvredio. Te stvari oko zadnjice i to... Pa, molim vas, oni moju prijateljicu štite od mene?! Osobu koja radi sa mnom brane od njenog prijatelja? Razmišljam samo koji sam joj pršljen papirom dotakao... Dajte da vidimo taj snimak, možda se u mom mozgu desio neki prekid, da vidim šta sam to strašno uradio. Žao mi je što se ta devojka uvlači u ovu priču - jasan je bio Stanić koji je dodao da se nije složio sa većinom stvari iznetih u istraživanju.

Podsetimo, on je u jednom trenutku ustao i napustio predavanje.

- Da se razumemo, meni se nije svideo način na koji je to istraživanje urađeno jer je bilo nepotpuno! Bez informacija o izvorima i s brojnim propustima, meni tu 90 odsto stvari nije bilo u redu. Ali, ponavljam, diskutujemo, uvek polazim od sebe. Možda i ja grešim, možda sam pogrešio, priznaću odmah ako sam pogrešio.

VIDEO: Bane Čolak seksualno uznemirava Doroteu, koja spava pored njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stef

    25. decembar 2018 | 09:22

    Pa dobro ljudi, sta onda da kaze moj kolega sa posla , kojeg zena zove 20x na dan, neda mu decu da vidja, samo mu pare trazi nista ne radi, a deci najjefinije kupuje samo da bi imala za sebe. Takve stvari nema ko da primeti, pomogne, al bitno kad neka od njih dobije po guzi( a voli, znamo svi) to je sad uvreda, rusenja prava bla bla Ajte molim Vas

  • pedja

    25. decembar 2018 | 09:29

    Verovatno da ne smeta ni njoj ni njemu, vec nekoj trecoj ljubomornoj osobi...

  • Veteran

    25. decembar 2018 | 09:23

    A Vanja Udovičić se oglasio da reši problem, mnoge je rešio probleme u ovoj državi,..joj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA