≫ 

Rukometaši jedva savladali Bahrein na SP: Orlovi se bore za 17. mesto! (FOTO)

Tek u drugom poluvremenu orlovi su uspeli da dođu do pobede

  • 8

Muška rukometna reprezentacija Srbije savladala je Bahrein 32:27 u meču za plasman od 17. do 20. mesta na Svetskom prvenstvu u Danskoj i Nemačkoj.

I u ovom meču Orlovi nisu imali lak zadatak. Bahrein je motivisanije ušao u meč, dok su u našem timu "stare boljke" ponovo bile vidljive. Tako je na poluvremenu protivnik vodio, 17.15.

Do kraja, izabranici selektora Peruničića morali su da da zaigraju mnogo bolje, u čemu su i uspeli, naročito pred kraj susreta kada su uspeli da prelome meč u sovju korist.

Za najboljeg igrača meča je proglašen Vanja Ilić, koji je postigao devet golova, dok su ga u reprezentaciji Srbije pratili Stefan Vujić sa pet pogodaka, kao i Vukašin Vorkapić i Bogdan Radivojević, koji su bili strelci po četiri puta.

Najefikasniji u timu Bahreina bio je Husein Alsajad sa devet pogodaka, dok je Jasim Alsalatna imao šest golova.

Da podsetimo, Srbija nije uspela da se plasira u drugu fazu šampionata pošto je grupnu fazu završila na tek petom mestu. U nastavku Orlovi će u borni za 17. mesto odigrati još jedan meč protiv boljeg iz duela Argentine i Austrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILAN

    19. januar 2019 | 19:53

    REALNO TO JE TO !! HVALA !!

  • Zaba

    19. januar 2019 | 19:46

    Idemo breeee napred nasiii, pao je Bahrein, slavi cela Srbija!!!

  • Vlada

    19. januar 2019 | 21:11

    Svaka čast momci. Tako se bori za sveti dres reprezentacije. Da uzmemo to 17. mesto pa da vas dočekamo kako dolikuje... 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA