Zvezdini gejmeri nose Umbro dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači eSports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite

  • 0

Dresovi će od petka, 1. februara ekskluzivno biti dostupni u Sport Vision onlajn šopu, dok će se od polovine februara naći i u eSports odeljku prodavnica u TC Ušće, TC Delta City, TC BIG Fashion Beograd, TC BIG Novi Sad i Medijana Niš.

Za najvernije Zvezdine navijače je, pored dresova, u pripremi i nova kolekcija Umbro majica, koju će svi ljubitelji gejminga moći da pronađu u Sport Vision onlajn šopu, kao i u Sport Vision prodavnicama.

Kao ekskluzivni distributer i licencijer brenda Umbro na Balkanu, kompanija Sport Vision udružila je snage sa jednim od pionira gejminga na ovim prostorima kako bi postavila nove standarde i trendove u Srbiji i regionu. Ulaganje kompanije Sport Vision u gejming industriju, čiji će prihod do 2020. godine dostići neverovatnih 1,5 milijardi evra na globalnom nivou, nastaviće se i u narednom periodu.

Više informacija saznajte na www.sportvision.rs i www.czv-esports.com.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA