Više volim kad mi kažu da sam smeće, mator ili spor: Ovo je recept za uspeh najboljeg igrača u istoriji američkog fudbala (VIDEO)

Najbolji igrač u istoriji NFL Tom Brejdi baš ne voli kada ga hvale

  • 1

Brejdi je nedavno na Superboulu šesti put uzeo šampionski prsten sa Nju Ingland Petriotsima i kaže da ne zna šta da misli, već da je jednostavno blagosloven pošto zna koliko je teško igrati u NFL. Odrastao je

- Čak ni ne volim to. Ne volim. To me nekako posrami. Izgleda da komplimente teže prihvatam nego da mi neko kaže: ti si smeće od igrače od igrača, mator i prespor, ne možeš više da završiš posao. Tako mi je lakše, zato što bih onda rekao: hvala lepo, dokazaću da grešiš - rekao je Brejdi za ABC.

Na pitanje novinara da li ga više motiviše kritika nego uspeh odgovara - Apsolutno.

To možda i ne treba da čudi s obzirom na to da se Brejdi sa sumnjama suočavao od kada je ušao u NFL kao draft pik šeste runde. Kako kaže, cilj mu je da izdrži do 45. godine, ali kaže da je 50 ipak previše. Do sada je u karijeri pobedio čak 24 različita kvoterbeka, a svoju šestu titulu osvojio je sa punom 41 godinom.

Povrh svega, ako bi mu neko rekao da jednu od navedenih uvreda, možda bi najbolji kvoterbek svih vremena odlučio da je vreme da osvoji još jedan, sedmi NFL prsten.

VIDEO - Ludilo navijača Nju Inglanda u Bostonu bilo privedenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    6. februar 2019 | 15:17

    Kad bi bio na mom mjestu,da te mrze a i da ti se dive,ovu pesmu peva protivnicima Tom Brejdi😄😄😄😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA