≫ 

Pojavio se novi snimak huligana u begu! Sin poznatog splitskog trenera među uhapšenima zbog napada na vaterpoliste (VIDEO)

Policija je do sada lišila slobode trojicu vandala

  • 29

Trojica hrvatskih huligana su uhapšena, a za dvojicom se traga, posle napada na vaterpoliste Zvezde na Rivi u Splitu. 

U toku jučerašnjeg dana stigle su osude vandalskog čina sa obe strane, mada je bilo i onih koji ne vide ništa sramno u nasilju nad Srbima, poput člana skupštine grada Splita Martina Pauka, čiju skandaloznu možete pročitati ovde.

U međuvremenu pojavio se kratak snimak na kojem se vide dvojica huligana kako beže sa lica mesta posle napada na vaterpoliste Zvezde, od kojih je jedan naoružan teleskopskom palicom.

Pogledajte taj snimak.

Hrvatskim medijima video je dostavio slučajni prolaznik koji je, u nameri da snimi jedrilicu koja taman što je zaplovila, "uhvatio" i dvojicu napadača.

- Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio da slikam jednu jedrilicu koja je taman krenula prema pučini. Nisam ni shvatio da je neka frka i da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno "uhvatio" dva napadača - rekao je za Jutarnji list čitatelj koji je želeo ostati anoniman, opisujući dramatičan trenutak na splitskoj Rivi u kojem su dvojica huligana, jedan od njiih naoružan teleskopskom palicom, uz urlike trčala prema vaterpolistima Crvene zvezde.

Upravo je pomenuti sagovornik Jutarnjeg lista dostavio i prve fotografije napadača koje su se pojavile nedugo posle incidenta.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, među trojicom muškaraca koje je policija u nedelju ujutro privela u službene prostorije zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi, je i sin poznatog fudbalskog trenera iz Splita.

VIDEO: Hrvatski ministar unutrašnjih poslova o napadu na vaterpoliste Crvene zvezde

VIDEO: Privedene tri osobe zbog napada na vaterpoliste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    10. februar 2019 | 16:07

    Jednom hrvat uvek ustasa.

  • Zg

    10. februar 2019 | 15:45

    Retardiran grad.Mene su napali zbog dinamove trenirke.Oni napadaju nas iz zg kamo li nece vas

  • Vukac

    10. februar 2019 | 16:30

    Hrvati nikada nece shvatit da ima Srbi nisu neprijatelji ,Srbi nikada nece shvatit da im Hrvati nisu prijatelji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA