≫ 

Noge su mi se odsekle kad sam ih videla tamo sa palicama: Splićani o incidentu sa Zvezdinim vaterpolistima (VIDEO)

Splićani veruju da njihovi sugrađani ne misle kao huligani koji su napali sportiste

  • 45

Napad na vaterpoliste u Splitu napravio je pravu pometnju u Srbiji i Hrvatskoj u subotu i nedelju, a građani Splita rekli su šta misle o napadu u kraćoj anketi TV Nova.

Trojicu vaterpolista Zvezde napala je grupa huligana u centru Splita jer su im smetala obeležja crveno-belih, iako ona nisu ni bila jasno istaknuta.

- Napad na vaterpoliste, nije pametno nigde, pa ni kod nas. Kao što ne bismo voleli da se desi našima kod njih, nije nam drago ni ovde - rekao je jedan stariji gospodin koji ne misli da je to stav većine Splićana.

- To je bilo iznenada, ja sam ostala šokirana, noge su mi se odsekle kad sam videla njih tamo s palicama, momak koji je trčao i ostali koji su trčali za njim - opisuje čitavu situaciju jedna gospođa.

Da podsetimo, Aleksandro Kralj se spasao od napada tako što je skočio u more, posle čega su mu u pomoć priskočili lokalci, a incident je snimljen iz više uglova.

Sve je kasnije išlo dotle da je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poslao i protestnu notu u Zagreb, a u Zvezdi su u subotu održali vanrednu konferenciju na kojoj su rekli kako ne mogu da veruju da se ovakve stvari dešavaju i u 2019. godini.

Hrvatski novinar Neven Cvijanović se izvinio zvezdašima i rekao je da oseća kao da je on tukao te momke, koje su tukli metalnim pendrecima i drugim predmetima.

VIDEO - Svi detalji napada na vaterpoliste srpskog kluba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jablan

    10. februar 2019 | 22:33

    Koji su to smradovi , tačno im se vidi da ne govore iskreno i da ih ne optužuju ovi iz MUP Split !!

  • Duka

    10. februar 2019 | 20:01

    Sve su to zakuvali političari obiju strana i demokrate i nacionalisti i liberali... Bez iznimke, samo gledaju kako će njihovoj guzicu biti dobro i zakuvavaju i i ubacuju iskre u narod

  • 🐤

    10. februar 2019 | 20:57

    Ma ljudi sta vam je to su ustaski potomci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA